Grichalk pisze: No i ruszył właśnie 3 sezon Arrow.
Arrow

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Grichalk pisze: No i ruszył właśnie 3 sezon Arrow.
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Też to niedawno obejrzałem. Na szczęście w tym tygodniu na TVP Kultura były filmy Felliniego (w tym jeden z moich ulubionych filmów "La Dolce Vita"), więc gorzki posmak po tym gniocie z Tomem Cruisem został zasadniczo zatartySławol pisze:Obejrzałem wreszcie "Na skraju jutra"...
Podobało się to w ogóle komuś?
Co kto lubi, po prostu nie moja bajka jeśli chodzi o kino s/f.Bretonnian pisze:Wow. Imo "Na skraju jutra" było jednym z lepszych filmów tego półrocza. Imo jedna z lepszych ról Cruise'a
Dla mnie też.Bretonnian pisze:Wow. Imo "Na skraju jutra" było jednym z lepszych filmów tego półrocza. Imo jedna z lepszych ról Cruise'a
Ehhhh...Bretonnian pisze:Wow. Imo "Na skraju jutra" było jednym z lepszych filmów tego półrocza. Imo jedna z lepszych ról Cruise'a
Byłem na Dawcy w kinie i to była najgorsza decyzja jaką podjąłem od początku roku 2014. Nie wiem, czy był to najgorszy film jaki widziałem w życiu, ale na pewno najgorszy na jakim byłem w kinie, wliczając w to "Zmierzch".ShadorVD pisze:Taki sam temat z Dawca/Giver. Polecam pomimo tego ze końcówka byla tez nieco wydumana.