Brother Stern WIP
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Pierdzielę, nie kończę swojego. Zakopuję trzy stopy pod ziemią razem z pędzlem
Naprawdę, Lan, trochę przyzwoitości byś wykazał. Zepsuł zdjęcie w paru miejscach za pomocą Photoshopa. To się nie godzi, takie doskonałe prace pokazywać!
Naprawdę, Lan, trochę przyzwoitości byś wykazał. Zepsuł zdjęcie w paru miejscach za pomocą Photoshopa. To się nie godzi, takie doskonałe prace pokazywać!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Rewela... jak zwykle... nuda....
Pokaz foty peleryny - widze , ze jakis kozacki FH pocisnales
Pokaz foty peleryny - widze , ze jakis kozacki FH pocisnales
Ja chce płaszcz!! Ja chce zobaczyć płaszcz... (szczęka gdzieś na podłodze...)
Bardzo mi przykro ale na plaszczu nie ma nic namalowanego jeszcze, tzn jest tylko na "wewnetrznej" stronie. A druga strona jest w trakcie "projektowania" i "prob" bo nie koniecznie moze mi sie uda to co zamierzam - tzn maluje sobie na kartce Ale kilka fotek i tak dam
Pozdro.
Pozdro.
Mniamuśny mieczyk... aż mi sie malować zachciało
zaczynam wpadac w kompleksy, i zaczynasz mnie irytowac
Ciekawie sie zapowiada. Zazdroszcze wyczucia swiatla i oryginalnego doboru mieszanek pod NMM. Soczyste i komiksowe.
Reszta bardzo poprawna.
Nie nawiercasz figurek ?
Reszta bardzo poprawna.
Nie nawiercasz figurek ?
Oczywiscie bardzo trafna uwaga Tak labadek jest HElficki ale to ze go namalowalem nie wynika z mojej nieznajomosci flufu, ja poprostu maluje co mi sie podoba, to co lubie - akorat sobie przypomnialem o tych labadkach, stwierdzilem ze sa fajne i ze sobie namaluje - taki impuls A w przeciwienstwie do wielu forumowiczow ja lubie bardzo elfy malowac. Moze z drugiej strony plaszcza bedzie juz cos bardziej pasujacego do demonhuntera
Pozdro i ide sobie maznac go troche dalej, jak juz mam czas.
Pozdro i ide sobie maznac go troche dalej, jak juz mam czas.
Chce przedstawic kolejne postepny z dnia dzisiejszego ( choc jeszcze z nim na dzisiaj nie koncza ). Powoli chyba finiszujemy. A teraz pojawil sie dosc ciekawy problem, figurka zaczyna mi osobiscie sie podobac a chcialem zaczac zbierac armie demonhunterow... moze wcale jej nie sprzedam Bylby to ladny poczatek armi...
No ale dosc gadania daje fotki:
Pozdrawiam!
No ale dosc gadania daje fotki:
Pozdrawiam!
Jak ja bym ciał umiec takie NMM robić, strasznie podoba mi się ta technika a twój NMM jest po prostu boski powodzenia w dalszej pracy
no tak...
sa ludzie i parapety
swietna
sa ludzie i parapety
swietna
Ja mam nadzieje ze nie grozi nikomu smierc samobojcza a mam nadzieje ze moze nawet moje prace sklonia do dalszego malowania ( wszystkiego co pokazuje tutaj mozna sie nauczyc!!) A jak ktos chce malowac NMM jak ja ( a wcale jeszcze w nim mistrzem nie jestem ) to nie ma nic prostszego trzeba... malowac, malowac i jeszcze raz malowac. Jak juz sie pomaluje troche ta technika to... dalej trzeba malowac! Oczywiscie podpadtrzec sobie na stronkach na zdjecia fajnych figurek i sie na czyms wzorowac. Ja tez sie na poczatku wzorowalem na czyms, i nadal to robie!
A co do source lightingu, to w srodku ta czaszka w tej skrzynce miala byc niebieska i emitowac wlasnie takie swiatlo, nie chcialem aby wygladalo to jak szklo... widac mi tez nie wszystko wychodzi
A co do source lightingu, to w srodku ta czaszka w tej skrzynce miala byc niebieska i emitowac wlasnie takie swiatlo, nie chcialem aby wygladalo to jak szklo... widac mi tez nie wszystko wychodzi