Brother Stern WIP

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Pierdzielę, nie kończę swojego. Zakopuję trzy stopy pod ziemią razem z pędzlem ;)

Naprawdę, Lan, trochę przyzwoitości byś wykazał. Zepsuł zdjęcie w paru miejscach za pomocą Photoshopa. To się nie godzi, takie doskonałe prace pokazywać!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Rewela... jak zwykle... nuda....

Pokaz foty peleryny - widze , ze jakis kozacki FH pocisnales ;)

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Ja chce płaszcz!! Ja chce zobaczyć płaszcz... (szczęka gdzieś na podłodze...)

Awatar użytkownika
Lan
Wałkarz

Post autor: Lan »

Bardzo mi przykro ale na plaszczu nie ma nic namalowanego jeszcze, tzn jest tylko na "wewnetrznej" stronie. A druga strona jest w trakcie "projektowania" i "prob" bo nie koniecznie moze mi sie uda to co zamierzam - tzn maluje sobie na kartce :P Ale kilka fotek i tak dam :wink:

Obrazek
Obrazek

Pozdro.

Awatar użytkownika
Fingor
Chuck Norris

Post autor: Fingor »

Zieeew. Zepsuł byś coś kiedyś, co?

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Mniamuśny mieczyk... aż mi sie malować zachciało :P

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

zaczynam wpadac w kompleksy, i zaczynasz mnie irytowac ;)

Awatar użytkownika
Szary
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Szary »

Ciekawie sie zapowiada. Zazdroszcze wyczucia swiatla i oryginalnego doboru mieszanek pod NMM. Soczyste i komiksowe.
Reszta bardzo poprawna.
Nie nawiercasz figurek ?

Awatar użytkownika
Alvares
Mudżahedin

Post autor: Alvares »

Nie podoba mi sie bo nie mogę nic skrytykować :)

Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

Post autor: MuK »

Malowanie jak zwykle super, ale wiedzę fluffową to Ty masz mizerną. Dlaczego na płaszczu namalowałeś mu HElfickie łabądki ?

Awatar użytkownika
Lan
Wałkarz

Oczywiscie bardzo trafna uwaga :wink: Tak labadek jest HElficki ale to ze go namalowalem nie wynika z mojej nieznajomosci flufu, ja poprostu maluje co mi sie podoba, to co lubie - akorat sobie przypomnialem o tych labadkach, stwierdzilem ze sa fajne i ze sobie namaluje - taki impuls :D A w przeciwienstwie do wielu forumowiczow ja lubie bardzo elfy :wink: malowac. Moze z drugiej strony plaszcza bedzie juz cos bardziej pasujacego do demonhuntera :wink:

Pozdro i ide sobie maznac go troche dalej, jak juz mam czas.

Piotrax
Kradziej

Post autor: Piotrax »

Zapowiada się wspaniale :) Zaczynam się przekonywać do dobrego nmm :wink: Jedyne co widzę do lekkiej poprawki to w prawym górnym rogu płaszcze jest trochę na żółto przybrudzony :P

Pozdrawiam i powodzenia w dalszej pracy :)

Awatar użytkownika
Lan
Wałkarz

Nie mialem za wiele czasu dzisiaj na malowanie ale i tak zamieszcze swoje postepy. Moja pierwsza proba source lightingu ( jak ktos nie widzi to w "skrzynce" na klacie :wink: ) nie jest do konca tak jakbym chcial ale... od czegos trzeba zaczac.

Obrazek

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Fingor
Chuck Norris

Nic ciekawego, standartowo wypas ;)

Awatar użytkownika
Lan
Wałkarz

Chce przedstawic kolejne postepny z dnia dzisiejszego ( choc jeszcze z nim na dzisiaj nie koncza :twisted: ). Powoli chyba finiszujemy. A teraz pojawil sie dosc ciekawy problem, figurka zaczyna mi osobiscie sie podobac a chcialem zaczac zbierac armie demonhunterow... moze wcale jej nie sprzedam :D Bylby to ladny poczatek armi...

No ale dosc gadania daje fotki:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Jak ja bym ciał umiec takie NMM robić, strasznie podoba mi się ta technika a twój NMM jest po prostu boski :roll: powodzenia w dalszej pracy :wink:

Piotrax
Kradziej

Post autor: Piotrax »

Całość wygląda świetnie :) Sam zbieram DH ale zastanawiam się nad ich sprzedaniem ( figurki śliczne ale nie mój styl...)

Jedynie biała szata nie do końca mi odpowiada. Hym a ten source lighting to chodzi o to ze ma jak szkło wyglądać czy jak? :P

Awatar użytkownika
Fingor
Chuck Norris

Człowieku! Opanuj się! Przez ciebie będzie fala samobójstw pośród malarzy ;)

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

no tak...
sa ludzie i parapety ;)
swietna :)

Awatar użytkownika
Lan
Wałkarz

Ja mam nadzieje ze nie grozi nikomu smierc samobojcza a mam nadzieje ze moze nawet moje prace sklonia do dalszego malowania ( wszystkiego co pokazuje tutaj mozna sie nauczyc!!) :D A jak ktos chce malowac NMM jak ja ( a wcale jeszcze w nim mistrzem nie jestem :) ) to nie ma nic prostszego trzeba... malowac, malowac i jeszcze raz malowac. Jak juz sie pomaluje troche ta technika to... dalej trzeba malowac! Oczywiscie podpadtrzec sobie na stronkach na zdjecia fajnych figurek i sie na czyms wzorowac. Ja tez sie na poczatku wzorowalem na czyms, i nadal to robie!

A co do source lightingu, to w srodku ta czaszka w tej skrzynce miala byc niebieska i emitowac wlasnie takie swiatlo, nie chcialem aby wygladalo to jak szklo... widac mi tez nie wszystko wychodzi :roll:

ODPOWIEDZ