Bretońska Galeria
Przeniosłem Heńka do galeri -> po to ona jest ;p
A co do malowania do pozostawia wiele do życzenia ale widać że malujesze dokladnie, a to jest dobrą zapowiedzią ;]
A co do malowania do pozostawia wiele do życzenia ale widać że malujesze dokladnie, a to jest dobrą zapowiedzią ;]
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
- Aragorn007
- "Nie jestem powergamerem"
http://www.jotte.istore.pl/sklep,1121,, ... 637,0.html
jak sądzicie :
czy da się przekonwertować tę figurkę na konnego rycerza ?
jak sądzicie :
czy da się przekonwertować tę figurkę na konnego rycerza ?
- Aragorn007
- "Nie jestem powergamerem"
szkoda bo model naprawdę wyczepisty tylko nie opłaca wystawiać się lorda na piechce
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=1642&start=20
na dole tematu, Lord Bretoński na hipogryfie. proszę śmiało oceniać i komentować.
na dole tematu, Lord Bretoński na hipogryfie. proszę śmiało oceniać i komentować.
No to teraz coś ode mnie. Ponieważ koncepcja damselek jakoś nigdy do mnie nie przemawiała, postanowiłem zrobić coś, co byłoby czarującą postacią, jednocześnie wpisującą się w klimaty Bretonii (a nie będącą zwyczajnym magiem). Idealnym rozwiązaniem wydał mi się biskup. Pomysł dojrzał do realizacji, kiedy podobne rozwiązanie znalazłem na jednym z zagranicznych forów. Zasugerowawszy się wskazówkami tam podanymi stworzyłem tego oto pana ze zdjęć.
Skład surowcowy: ciało, głowa i ręce z men-at-armsów, reszta to spora doza green stuffu. Jednocześnie przepraszam za niedoróbki w kilku miejscach - ten model to mój "debiut" jeśli chodzi o używanie GS.
Skład surowcowy: ciało, głowa i ręce z men-at-armsów, reszta to spora doza green stuffu. Jednocześnie przepraszam za niedoróbki w kilku miejscach - ten model to mój "debiut" jeśli chodzi o używanie GS.
Bardzo ciekawy pomysł, nie spotkałem się wcześniej z czymś takim Tak z ciekawości, jaką armię zamierzasz miec? Pilgrimi etc czy bardziej standard?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Armia jest totalnym miszmaszem - rycerze pół na pół z chłopskimi jednostkami. A sam relikwiarz też będzie skonwertowany. Planuję zrobić wóz z wielkim krzyżem, masą świec, kadzielnic itp., trochę jak w Królestwie Niebieskim.