Na dodatek zapowiadają ich 22, co odpowiada mniej więcej liczbie domen magii w Storm of Magic - czyżby zamierzali przedrukować po jednym zaklęciu z każdej z domen wymienionych w SoM? Wtedy podziękuję, mam już taki zestaw kart

tak jest. Ponoć płomienie zostały zaklęte przez magów przeciwnych jemu i dlatego go oparzyły.-Qc- pisze:To, ze malekith nie został królem przez spiesk przewineło się już we fluffie do 7edycyjnego booka
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.abGrolshek pisze:Obyś w piekle Slaanesza za pasywnego robił.
No właśnie. Ja się zastanawiam, jak ulthuańskie środowiska prawicowe zareagują na obsadzenie Malekitha w roli króla. Pewnie wojną domową.Murmandamus pisze:a potem książęta Ulthuanu posadzili na tronie Caledorskiego bandziora , który przybrawszy imię
Imrik ruszył z wojskiem przeciw szlachetnemu Malekithowi którego się wielce i słusznie obawiał.
No właśnie. Ja się zastanawiam, jak ulthuańskie środowiska prawicowe zareagują na obsadzenie Malekitha w roli króla.
A nie odesłane były do warpa ?hypnotic pisze:Widać GW ma dość trzeźwe spojrzenie na to jak się robi politykę zakulisowo. HE to hipokryci, DE pozostaje jedynie moralne zwycięstwo po 6 tys lat. Martwi mnie tylko, że nie wydają nowego modelu Malekitha. Żeby to nie oznaczało, że jego królowanie będzie bardzo krótkie i nie warte uwiecznienia w plastkiu... Jak to było w 2 części ,Glotkiny giną?
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Bracia Glott są dead na amen bo ich dusze są zamknięte w Ołtarzu SigmaraFuxiorr pisze:A nie odesłane były do warpa ?hypnotic pisze:Widać GW ma dość trzeźwe spojrzenie na to jak się robi politykę zakulisowo. HE to hipokryci, DE pozostaje jedynie moralne zwycięstwo po 6 tys lat. Martwi mnie tylko, że nie wydają nowego modelu Malekitha. Żeby to nie oznaczało, że jego królowanie będzie bardzo krótkie i nie warte uwiecznienia w plastkiu... Jak to było w 2 części ,Glotkiny giną?
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.abGrolshek pisze:Obyś w piekle Slaanesza za pasywnego robił.
Nie poddały - przecież jak Malekith wypływa na wyjazd służbowy po koronę (która się mu jednak prawnie należała, hurraSłabi mnie tylko że DE tak po prostu poddały królestwo które tworzyły od 5 tys (?) lat
Klafuti, wygrałeś życie tym tekstemKlafuti pisze:No właśnie. Ja się zastanawiam, jak ulthuańskie środowiska prawicowe zareagują na obsadzenie Malekitha w roli króla. Pewnie wojną domową.