PlayMini Of The Month 6 - listopad
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
A ja wlasnie dzis skonczylem oddzial warriorow... Z nastepnym napewno sie nie wyrobie a szkoda...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Dla mnie to trochę mało sensowne ..... Wydaję mi sie ,że bedzię BARDZO mało prac Chyba lepiej było robić jak z I edycją tzn. pojedyncze modele albo dać na oddział 2 miechy
Gdyby tematem był na przykład 1 (słownie JEDEN) koleś z corowej piechoty to na pewno prac by nie brakowało ....
Gdyby tematem był na przykład 1 (słownie JEDEN) koleś z corowej piechoty to na pewno prac by nie brakowało ....
Nie wiem czy zauważyłeś, Szczurek, ale PMoTM jest konkursem-mobilizatorem DLA GRACZY, w którym robi się DO WŁASNEJ ARMII. Co komu z jednego core'owego modelu?
Poza tym właśnie się bawię dippingiem na drugim oddziale Zombie Pirates i musi być jakiś pretekst do pochwalenia się
Poza tym właśnie się bawię dippingiem na drugim oddziale Zombie Pirates i musi być jakiś pretekst do pochwalenia się
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Akurat wczoraj zacząłem sklejać milicję na reikland do mordheimu,a będzie to banda zakiszona w bejcy więc powinienem się zamknąć nawet w tym tygodniu. Jeżeli wyrobię to zrobię jeszcze knightów do chaosu
A jeśli większość bandy mam pomalowanej tylko muszę 2 pieski malnąć to może być ?? Albo czy oddziały z wh40k tez się liczą ?
a jesli na dzien dzisiejszy mam 8 luczników skonczonych i domaluje w tym miesiącu dwoch, to czy moge sie zglosic do konkursu?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Nie płaczcie - można pomalować 10-ciu, a po konkursie domalować resztę oddziału.
To pomalujesz 10 i będziesz miał 11
Wolałbym, żeby nie więcej niż połowa takiej ekipy była wcześniej pomalowana. OK?
Wolałbym, żeby nie więcej niż połowa takiej ekipy była wcześniej pomalowana. OK?
Pechowo, ze akurat teraz musze malowac dwie maszyny i dwie lekkie jazdy na Kultowo Druzynowo. Gdyby nie to, to moze bym nawet Black Orkow pomalowal (a chlopaki w kategorii "niezbedne do grania" sa gdzies na koncu kolejki)... No, chyba ze zdaze po wymienionych projektach sieknac unit nocnych gobosow. Mozliwe. Zobaczymy.Siasek pisze:z tego co wiem to wlasnie robi oddział back streen boys'ow orkowych.
Pomysł na piechotne core fajny, szkoda tylko że w takich ilościach. Spróbuje maznąć swoich Kossarów, ale na 99% nie wyrobie Fajniej by było gdyby konkurs był na min. 3 figsy. Wtedy prac byłoby na pewno więcej Cóż, nie pozostaje nic innego jak zakasać rękawy i do roboty..
Tomash, a co z WL? Mnie tam wystarczy 3 modele zrobic, zeby oddzial powstal. A jak bede wredny, to wezme solosa i tez mam oddzial.
Nameless, WL też nie przewidziałem. Ale skoro już wezwałeś do odpowiedzi - minimalny legalny oddział typu leader + żołnierzyki. Żadnych solosów.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Już miałam robić wielki bunt i powstanie, kiedy doszło do mnie, że mogę z powodzeniem zrobić legalny oddział 3 figurek na 500 gc [no w moim przypadku będzie 5, ale 3 też by się dało].Nilgar pisze:Może przyjąć jak dla oddziału Mordheimowego minimum 500 punktów dla Warlorda? (oczywiście z zachowaniem legalności). Minimalny legalny oddział to rzeczywiście mogą być tylko trzy figurki
Po prostu robię Possessed z pełną gamą mutacji. A nawet nie z pełną, wystarczy pewnie na jedną dla jednego i na dwie dla drugiego. Rozpiska magister + 2x Possessed + 2x Beastmen jest dość droga.
Każdą zasadę da się obejść.