Dwie Spellsingerki

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

Dwie Spellsingerki

Post autor: Czopek »

Witam , Oto 2 panie( w sumie jeden to facet 8) ) do mojej armijki, będą do grania wiec za dużo nie wymagajcie . W tej latającej wydaje mi się, że włosy troche nie wyszły i górna cześć laski, :? oto i one :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Roman Lord of the Druchii
Chuck Norris
Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką

Post autor: Roman Lord of the Druchii »

jak zaczynałeś malowałeś tak samo jak teraz. wtedy wydawało się, że będzie niedługo super, ale przez spory okres czasu (nie wiem dokładnie ile) technicznie nie ma żadnej poprawy. O ile do gry jeszcze jako tako mogą być bo są jaskrawe to już trzymając w rękach wyglądają....tak sobie.

Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

Tylko że mistrzu mi takie figsy wystarczają do grania, jednej figurki do gry nie będę malował 5h przecież :roll: . Stół nie e-bay, (niedługo reszta armii)

Pozdro!

Awatar użytkownika
Roman Lord of the Druchii
Chuck Norris
Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką

Post autor: Roman Lord of the Druchii »

wszystkie są na takim samym poziomie. napisałem, że do gry mogą być, ale chyba jakieś ambicje masz żeby malować lepiej, a wiele twoich figurek widziałem już...

niech inni się wypowiedzą

ja fanem małej żółtej plamki na większej brązowej nie jestem i nie będę

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

No niestety Romek ma racje ( nie wierze , zgodzilem sie z nim w czyms ;)

Figurki nie powalaja , mi sie srednio podobaja - kolorystyka jest ok , ale bardzo nie lubie niechlujnego malowania , a mam wrazenie , ze Twoje prace sa takie. Jesli juz robisz tak malo warstw z tego co iwdze srednia to 2 max 3 , to nie rob ich tak drastycznie kontrastujacych - nie wyglada to naprawde dobrze.

Jesli na stol to poziom jest ok ( super by bylo jakby armie wszystkich polskich graczy byly pomalowane na takim poziomie ) , ale mam wrazenie , ze stac Cie na wiecej...

Tyle ode mnie...

Awatar użytkownika
Fingor
Chuck Norris

Post autor: Fingor »

Skóra na obydwu jest straszna. W reszcie zgadzam się z przedmówcami.
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
:roll:

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Chce zauważyc ze to jest spore powiekszenie i na pewno na zywo z odległosci stołowej wygląda zajebiscie.
A o to chyba w armii malowanej na stół chodzi.
Pomalujcie całą armię tak, a potem narzekajcie ;)
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Dlaczego ta 2 ma rożne odcienie skory ?? :-k twarz ma różowiutką ,a ręke jakby ekhmmm w niezbyt czystej toalecie grzebała ?? :wink:
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Piotrax
Kradziej

Post autor: Piotrax »

Wyglądają przeciętnie. Mało warstw i zbyt jaskrawe. Nie lubię takich jaskrawych. No ale jak armia cała ma być taka to spoko :wink:

Szczurek z tego co widzę to ona ma takie rękawiczki bez palców. To się jakoś tam nazywa. Palce mają normalny odcień.

Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

dzięki za słowa krytyki i dobre rady :) skóra faktycznie najpiękniejsza nie jest, a kontrastowe są i takie będą, jak cała armia. Tak umiem malować, ale popróbuje w bardziej naturalnych barwach... Pozdr

Awatar użytkownika
Bonczek
Chuck Norris

Post autor: Bonczek »

Mi tam się podobają, bo dokładnie spełniają założenia jakie postawiłeś oraz pasują do Twojej armii. Jasne że technicznie nie są jakieś wy*****e w kosmos, ale po co? Każdy ma jakiś swój styl malowania i dobrze, że go utrzymujesz i nie ulegasz panującym trendom. Tak trzymaj!

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Dzoooma
Chuck Norris

Post autor: Dzoooma »

IMO wystarczająco dobre jak na TT.
Ten pierwszy gość bardziej mi się podoba.
Obrazek
Zapytaj mnie co sądzę o GW...

Awatar użytkownika
GraveDigger
Chuck Norris

Post autor: GraveDigger »

Jak na moje oko to na stol sie nadaja jak najbardziej. Nie podoba mi sie kolorystyka pierwszej figurki, nie wiadomo co sie tam dzieje; kolory na jakie zostala pomalowana laska drugiej i ten cyrk na sciankach podstawki tej drugiej, pierwszej jest ok. Ogolnie to sie zgadzam z innymi ze sa za bardzo jaskrawe, ale nie sa wcale az tak zle, sa po prostu fajne

alva
Pseudoklimaciarz

Post autor: alva »

Sadzac po ilosci kolorow jakich uzyles i probach freehandow na szacie pierwszego SS, jak i podstawkach nie moge sie przekonac czy to rzeczywiscie mial byc TT czy po prostu tak Ci wyszedl. Mi figurki srednio podchodza, mowiac wporst - nie podobaja sie. Odrzuca mnie przedewszystkim chaos kolorystyczny jaki wprowadziles, dzieki czemu trudno na czymkolwiek zawiesic oko na dluzsza chwile. Gdybys wlozyl wiecej czasu w planowanie figurki, czy chociazby podpatrzyl jakich kolorow i w jakich ilosciach uzyli inni, to figsy z pewnoscia prezentowalyby sie lepiej, nawet gdybys rozjasnial je plamami. To za co moge Cie pochwalic, to skora na twarzy drugiej SS - wyszla na prawde fajnie. Na przyszlosc proponuje jednak posiedziec te "5h" (bo swoja droga to malutko w porownaniu z czasem jaki wkladaja inni w stworzenie czegos ladnego) i pozniej tylko wysluchiwac pochlebnych opinii ;)

rage
Warzywo

Post autor: rage »

nawet mi sie podobają ale za bardzo jaskrawe te kolory

ODPOWIEDZ