Chaos United - Czy warto ?
Moderator: JarekK
musze jasno napisac, ze to było takie przejaskrawione boko rwanie.. bo widze ze wiele osob sie przejelo (ale serio, ja znam osobiscie 2-3 osoby ktore mozna podciagnac pod moj opis osobowosciowy.. oczywiscie nie rzucajac nazwiskami a to moim zdaniem duzo )
@Meter, ja po sesji robie sobie gwiazde chaosu z okladki V ed Realm of Chaos na ramieniu , no ale to nie o tym temat
a co do rozpisek, to ja czesto mam ochote zagrac czyms dziwnym ale gram na tyle rzadko.. (10-12 turow na rok, 0 gier towarzyskich), ze mimo wszystko zawsze gram starym przetestowanym wariantem no i nienawidze proxowac a ostatnio prowadze polityke, posiadac tylko te figurki ktorymi sie gra... takze z roznorodnosica rozpisek wychodzi jak wychodzi
a wracajac do tematu, to Chaos ja gut, super gut (czy cos tam, nigdy nie uczylem sie niemieckiego )
@Meter, ja po sesji robie sobie gwiazde chaosu z okladki V ed Realm of Chaos na ramieniu , no ale to nie o tym temat
a co do rozpisek, to ja czesto mam ochote zagrac czyms dziwnym ale gram na tyle rzadko.. (10-12 turow na rok, 0 gier towarzyskich), ze mimo wszystko zawsze gram starym przetestowanym wariantem no i nienawidze proxowac a ostatnio prowadze polityke, posiadac tylko te figurki ktorymi sie gra... takze z roznorodnosica rozpisek wychodzi jak wychodzi
a wracajac do tematu, to Chaos ja gut, super gut (czy cos tam, nigdy nie uczylem sie niemieckiego )
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
khorna doskonale uzupelniaja mengile, albo hellcanon. A bez magii spokojnie mozna sobie poradzic.
Robie wlasnie rozpe na 2.5k, i strasznie boli mnie ze nie moge miec i mengili, i hellki
Robie wlasnie rozpe na 2.5k, i strasznie boli mnie ze nie moge miec i mengili, i hellki
Hellcannon jest malo khornowy ( to przeciez wynalazek Tzeencha )
A co do wystrzelania czy wymagowania. Doprowadziles kiedys oddzial 5ciu knightow z upg na Chosen ones + mark of khorn pod przeciwnika ?? Fajnie wsiakaja wrogie regimenty zwlaszcza jak masz tam jeszcze bohatera XD. Strzelanie i magia jest dla slabych !!!
Blood for the Blood God !!!
A co do wystrzelania czy wymagowania. Doprowadziles kiedys oddzial 5ciu knightow z upg na Chosen ones + mark of khorn pod przeciwnika ?? Fajnie wsiakaja wrogie regimenty zwlaszcza jak masz tam jeszcze bohatera XD. Strzelanie i magia jest dla slabych !!!
Blood for the Blood God !!!
chaos to najwieksza armia z wszystkich w battlu ale niestety polowa rzeczy jest plewna na maksa a co do reszty jes roznie, mnie tez boli jak nie moge meic helki albo szmoczka, ale jakos sie staram bez nich grac. ogolnie jedyna rzecz ktora jest absolutnie nie grywalna to armia cala nurgla (nie mowie o DL) tam po prostu wszystko kosztuje pierdylion pkt i zazwyczaj jest slabsze, lord nurgla niby ok ale inni sa lepsi.
Demonic Legion Nurgla jest świetny ale nie na małe pkt (czyli poniżej 1k) bo wtedy trudno cokolwiek zmieścić Nic praktycznie nie jest w stanie powstrzymać Plaugeriderów z heraldem