Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Me to!Loizok pisze:Wróciłem z Avengers- wow! Ja chcę wincyj!
-Qc- pisze:niestety po napisach jest tylko jedna scena - po tych ładnycha czekalem do konca tych drugich
smuteczek
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
imo choć żyje tymi historiami od wielu lat to koleś na latakącej mrówce mnie rozbawił do łez ... mam nadzieję ,że fil będzie lepszy niż zajawka-Qc- pisze:Ale jak pisalem - najlepszym hitem wakacji bedzie Ant-Man
Ty mały rudy bluznierco !-Qc- pisze:nowi avengersi prezentuja sie bez ikry
+1! I z dwoma fajnymi laskami! Jak o mnie chodzie to chcę być uratowany przez taki team! ...Loizok pisze:W jednej z ostatnich scen stoi "nowy" zespół Avengers- wyglądało to tak, jakby miał zaraz ruszyć jakiś serial z nową ekipą i kapitanem na czeleto był by miód...
mi fejsbuk powiedział-Qc- pisze: Gokish a skad mialem wiedzieć
)
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Morsereg pisze:jakis czas temu, na filmwebie wyczytalem, ze do avenegrsow mial dolaczyc spider-man oraz kapitan marvel, tylko zanim skonczyly sie pertrakcje, min z sony to avengersi 2 juz byli na ukonczeniu.
http://www.filmweb.pl/news/Captain+Marv ... %22-111243
w civil war wiadomo, ze spider man musi sie pojawic.
civil war zas to swietne wyjscie do tajnej invazji ktore z kolei prowadzi do thunderbolts
a tutaj jeszcze taka ciekawostka:
http://www.filmweb.pl/news/Spin-off+%22 ... 82o-111318
jesli zas chodzi o ant mana to mam mieszane uczucia co do tego filmu.