Total War: Warhammer potwierdzony
Moderator: Zaklinacz Kostek
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
- Martin von Carstein
- Kradziej
Bez rewelacji, a przy tych demigryfach miałem dość... czy ten odrażający szajs musi być wpychany do każdej wersji gry?Grand Admiral Thrawn pisze:Total War: WARHAMMER - In-Engine Trailer: Karl Franz of the Empire
https://www.youtube.com/watch?v=epK0ouN0l7U
Gdzie rycerze imperialni, gdzie muszkieterzy, włócznicy...
Pomijam już fakt, że grę robi studio notorycznie obniżające loty więc prawdopodobieństwo dobrego... w miarę udanego tytułu... jest nikłe.
Coś mi się wydaje, że jesteś typem człowieka co nie mówi " O już piątek, dziś zaczyna się weekend !", tylko " Cholera za trzy dni poniedziałek"Martin von Carstein pisze:Bez rewelacji, a przy tych demigryfach miałem dość... czy ten odrażający szajs musi być wpychany do każdej wersji gry?Grand Admiral Thrawn pisze:Total War: WARHAMMER - In-Engine Trailer: Karl Franz of the Empire
Pomijam już fakt, że grę robi studio notorycznie obniżające loty więc prawdopodobieństwo dobrego... w miarę udanego tytułu... jest nikłe.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Wystarczy ,że będą armia z WFB - i mechanika z Total Wara i jest super....
Ja tam się cieszę i martwię za razem - cieszę bo gra na pewno będzie super - martwię bo wyjście tej gry oznacza ,że nigdy już nie będzie wznowienia WFB
Przecież na pewno to wszystko co piszesz będzie w grze. Total War robi po raz pierwszy grę w klimatach fantasy - czy mają w trailerze pokazać kawalerię, która była we wszystkich poprzednich częściach gry? Czy może coś czego jeszcze nie było? Hmm?Martin von Carstein pisze:Bez rewelacji, a przy tych demigryfach miałem dość... czy ten odrażający szajs musi być wpychany do każdej wersji gry?Grand Admiral Thrawn pisze:Total War: WARHAMMER - In-Engine Trailer: Karl Franz of the Empire
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Martin, spasuj z pochmurniactwem. Wszystkich jednostek na trailerze nie pokażą, zwłaszcza takich które powielałyby już zaprezentowany motyw.
Masz szarżujących demigryph knightów (najbardziej doborowe rycerstwo), to złorzeczysz na nich i pytasz gdzie rycerze na kuniach.
Potężnie strzela hellblaster i naparza czołg z działa, Ty z przekąsem mówisz gdzie muszkieterzy.
Halabardnicy dzielnie stoją w szeregach i przyjmują impet zielonoskórych, to załamujesz ręce dlaczego nie włócznicy..![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Masz szarżujących demigryph knightów (najbardziej doborowe rycerstwo), to złorzeczysz na nich i pytasz gdzie rycerze na kuniach.
Potężnie strzela hellblaster i naparza czołg z działa, Ty z przekąsem mówisz gdzie muszkieterzy.
Halabardnicy dzielnie stoją w szeregach i przyjmują impet zielonoskórych, to załamujesz ręce dlaczego nie włócznicy..
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Obrazek](https://www.dropbox.com/s/u052qe1gp342bat/okon.jpg?dl=1)
- Martin von Carstein
- Kradziej
Powiem tak: jestem typem człowieka, który z serią był od 2004. Rome, Medieval, nieszczęśliwe Empire i Napoleon, lepszy Shogun, a potem najgorszy z serii czyli Rome II. Spędziłem przy tych grach (i modach) kilka tysięcy godzin (proporcjonalnie do ich jakości).Coś mi się wydaje, że jesteś typem człowieka co nie mówi " O już piątek, dziś zaczyna się weekend !", tylko " Cholera za trzy dni poniedziałek":D, a tak poważniej to faktycznie demigryfy to jakiś dziwny stwór i znacznie bardziej wolałbym gdyby imperialne rycerstwo na nich szarżowało
Jednak gra zapowiada się ciekawie
To tak gdybym ten weekend miał spędzić latem w Dolinie Śmierci.
Nawet mniejsza z tymi jednostkami, bardziej mnie martwi iż licencja trafiła do CA. Ludzi odwalających chałturę. Jeżeli spieprzą podstawy to zajmie lata nim moderzy się z tym uporają a i tak to tylko łatanie. Pięć lat czekałem na dobre AI do Miedievala II... to przynajmniej może poratować kampania z żywym graczem i bitwy wizytacyjne.
Będę mile i bardzo zaskoczony jeżeli gra okaże się czymś więcej niż tanim żerowaniem na marce serii i Warhammera.
Ostatnio zmieniony 21 lip 2015, o 09:54 przez Martin von Carstein, łącznie zmieniany 1 raz.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
W razie czego będzie można skorzystać z Steam Refunds tak jak zrobili gracze Batman: Arkham Knight.
I Panowie/Panie nie przesadzajcie aż tak mocno z tym hurra-optymizmem. Pożyjemy zobaczymy co będzie
Ja mam Wielką nadzieję, że będą jednostki z Kultu Ulryka (w tym ich wersja Demigryfów). W ostateczności zawsze można wrócić do Call of Warhammer.
I Panowie/Panie nie przesadzajcie aż tak mocno z tym hurra-optymizmem. Pożyjemy zobaczymy co będzie
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ja mam Wielką nadzieję, że będą jednostki z Kultu Ulryka (w tym ich wersja Demigryfów). W ostateczności zawsze można wrócić do Call of Warhammer.
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
- GrimgorIronhide
- Masakrator
czemu niby ?PiotrB pisze: wyjście tej gry oznacza ,że nigdy już nie będzie wznowienia WFB
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
William Wallace w filmie też sam wychodzi przed armię by wygłosić mowę ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Z wymienionych przez Ciebie tytułów Shogun 2 prezentuje się najlepiej. Co się Tobie w nim nie podobało?