DMP 2015 - Kraków - 1-2.08.2015
Re: DMP 2015 - Kraków - 1-2.08.2015
Spoko Maćku chłopaki właśnie dostają PMki ode mnie z wyjaśnianiami żeby tu nie bałaganić. Jak bardzo chcecie wiedzieć o co chodzi a Dymitr zgodzi, to tutaj umieszczę wyjaśniania
Edit:
No właśnie wiedzę że jest nieporozumienie o co sie tak burze
Edit:
No właśnie wiedzę że jest nieporozumienie o co sie tak burze
Ostatnio zmieniony 3 sie 2015, o 14:01 przez Dibo, łącznie zmieniany 1 raz.
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Dawno już nie było tak, że nie mogłem zostawić figur na sali - jestem pro-leniwy i mnie to zasmuciło
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Super DMP.
Fantastycznie, że są tacy ludzie jak Dydu itp którzy potrafią ogarnąć takie miejsca i odwalić kawał dobrej roboty. Sędziowie zawsze na miejscu, Organizatorzy chodzący i pytający jak oceniamy, jak się bawimy itp. na papierosa nie dało się wyjść a Dibo już przychodził i pytał, czy aby na pewno wszytko w porządku
Do tego moja wspaniała drużyna Szybki Szpil II zagrała bardzo dobre zawody, mieliśmy super przeciwników i zagraliśmy naprawdę kilka super bitew Do tego opowiadanie obcokrajowcom co tu się dzieje xD
Cały nasz team zamówił obiady, żaden z nas nie był zadowolony i każdy z nas przyznał, że jeżeli zamówienie tych dań sprawiło, że Dydywoi będzie się opłacało, czy zajezdni organizować turnieje i mastery to moglibyśmy nawet kupić 3 burgery i rozdać je głodującym
Pozdrawiam i wielkie brawa dla organizatorów i sędziów, którzy zawsze byli i pomagali jak tylko się dało!
Fantastycznie, że są tacy ludzie jak Dydu itp którzy potrafią ogarnąć takie miejsca i odwalić kawał dobrej roboty. Sędziowie zawsze na miejscu, Organizatorzy chodzący i pytający jak oceniamy, jak się bawimy itp. na papierosa nie dało się wyjść a Dibo już przychodził i pytał, czy aby na pewno wszytko w porządku
Do tego moja wspaniała drużyna Szybki Szpil II zagrała bardzo dobre zawody, mieliśmy super przeciwników i zagraliśmy naprawdę kilka super bitew Do tego opowiadanie obcokrajowcom co tu się dzieje xD
Cały nasz team zamówił obiady, żaden z nas nie był zadowolony i każdy z nas przyznał, że jeżeli zamówienie tych dań sprawiło, że Dydywoi będzie się opłacało, czy zajezdni organizować turnieje i mastery to moglibyśmy nawet kupić 3 burgery i rozdać je głodującym
Pozdrawiam i wielkie brawa dla organizatorów i sędziów, którzy zawsze byli i pomagali jak tylko się dało!
I believe in Honour.!
Namiastka raportu bitewnego:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 8#p1367858
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 8#p1367858
Trochę się ogarnąłem.
Na wstępnie chciałbym podziękować wszystkim, którzy do nas zawitali, Mam nadzieję, że się wam podobało i spedziliscie miły weekend.
Teraz parę podziękowan i wytłumaczen:
- Leoh dzięki za pomoc i wejście w ryzyko obarczone kilkoma k ewentualnych kosztów
- Dibo bez Ciebie niedalibysmy rady i mówię to serio.
- cała Salamandra, Wokrze, Karli i Jarek bez was rano gracze przyszliby na salę bez blatow
- JH panowie na was zawsze można liczyć dzięki wam wczoraj byliśmy w domu o przyzwoitej porze.
- SS za pożyczenie blatow i terenów
- PiotrowiB za pomoc ze sponsorami
- całemu Legionowi i Ciupadze sobotni impreza i wczorajsze blatowaniem zostało "rozkminione"
- Solowi za bycie twarzą nowej akcji "Jestem z SS nie bije i nie pluje na Andrzeja"
Teraz parę wyjaśnień:
- nagłosnienie mieliśmy informacje że jest, okazało się że nie ma
- obiady, jadlem tam wcześniej i było smaczne taj samo jak teraz, ale wykupione obiady były dużo słabsze będę o tym rozmawiał z managerem.
- impreza, liczyły że będzie rozdanie nagród za poprzedni sezon. Myślałem że organizując turniej w knajpie nie trzeba ogłaszać imprezy, my całym Legionem bawilsmy się w zajezdni, umowa była taką że będzie otwarte di pułk będzie dużo osób.
Co do przyszłego roku na chwilę obecną nie chcę mi się, ale już mniej niż wczoraj wszystko zależy co będzie z ligą w przyszłym roku.
Pozdro i do zobaczenia w Łodzi
Na wstępnie chciałbym podziękować wszystkim, którzy do nas zawitali, Mam nadzieję, że się wam podobało i spedziliscie miły weekend.
Teraz parę podziękowan i wytłumaczen:
- Leoh dzięki za pomoc i wejście w ryzyko obarczone kilkoma k ewentualnych kosztów
- Dibo bez Ciebie niedalibysmy rady i mówię to serio.
- cała Salamandra, Wokrze, Karli i Jarek bez was rano gracze przyszliby na salę bez blatow
- JH panowie na was zawsze można liczyć dzięki wam wczoraj byliśmy w domu o przyzwoitej porze.
- SS za pożyczenie blatow i terenów
- PiotrowiB za pomoc ze sponsorami
- całemu Legionowi i Ciupadze sobotni impreza i wczorajsze blatowaniem zostało "rozkminione"
- Solowi za bycie twarzą nowej akcji "Jestem z SS nie bije i nie pluje na Andrzeja"
Teraz parę wyjaśnień:
- nagłosnienie mieliśmy informacje że jest, okazało się że nie ma
- obiady, jadlem tam wcześniej i było smaczne taj samo jak teraz, ale wykupione obiady były dużo słabsze będę o tym rozmawiał z managerem.
- impreza, liczyły że będzie rozdanie nagród za poprzedni sezon. Myślałem że organizując turniej w knajpie nie trzeba ogłaszać imprezy, my całym Legionem bawilsmy się w zajezdni, umowa była taką że będzie otwarte di pułk będzie dużo osób.
Co do przyszłego roku na chwilę obecną nie chcę mi się, ale już mniej niż wczoraj wszystko zależy co będzie z ligą w przyszłym roku.
Pozdro i do zobaczenia w Łodzi
Świetny turniej! Dziękuję mojemu teamowi, zbieranemu na krótko przed turniejem!
Panter - za bycie kapitanem i ogarnianie paringów!
Malfoj! - za naklepanie największej liczby punktów w teamie!!!
Lahire - za dobrą gre
Paweł - za zgarnianie gównianych parinów i nie dostawanie w nich do 0!
Leoh wielkie dzięki za przenocowanie! Dziękuję też wszystkim z którymi miałem przyjemność się napić/zapalić/pogadać/zagrać!
I zupełnie osobne podziękowania dla całego Legionu za zrobienie turnieju, impreze w sobote i wycieczkę na zapiekanki! Jak smakowała nie pamiętam, ale i tak było fajnie! Do zobaczenie w łodzi!
Panter - za bycie kapitanem i ogarnianie paringów!
Malfoj! - za naklepanie największej liczby punktów w teamie!!!
Lahire - za dobrą gre
Paweł - za zgarnianie gównianych parinów i nie dostawanie w nich do 0!
Leoh wielkie dzięki za przenocowanie! Dziękuję też wszystkim z którymi miałem przyjemność się napić/zapalić/pogadać/zagrać!
I zupełnie osobne podziękowania dla całego Legionu za zrobienie turnieju, impreze w sobote i wycieczkę na zapiekanki! Jak smakowała nie pamiętam, ale i tak było fajnie! Do zobaczenie w łodzi!
Było lodzio-miodzio. Miejscóweczka przednia, piwko zacne tylko do tej pory nie możemy namierzyć tego tarasu na którym nasz Heptun nocował w piątek po wyjściu z sali do kibelka ;P
Dzięki za przyjemne granie bez spiny warto było te 6 gadzin w samochodzie się tłuc w jedną stronę
Dzięki za przyjemne granie bez spiny warto było te 6 gadzin w samochodzie się tłuc w jedną stronę
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Dzięki wielkie wszystkim uczestnikom, a w szczególności organizatorom za świetny turniej i nie zapomnianą atmosferę. Dla mnie i chłopaków z drużyny był to pierwszy master, a dla niektórych z nas pierwszy turniej w ogóle. Mamy też nadzieję, że nie ostatni bo w battla gramy od niedawna i jeszcze się nie nagraliśmy :p.
Dzieki za przeciwnikom za gre. I wszystkim, ktorzy sie przyczynili do tego, ze turniej byl wspanialy.
Dzieki za wspolgraczom za fajna i dobra gre. Bylo swietnie.
Ordin na pewno wroci. Silniejszy w doswiadzenai i za rok sie pojawimy (mam nadzieje, ze juz w klubowym skladzie).
Dzieki za wspolgraczom za fajna i dobra gre. Bylo swietnie.
Ordin na pewno wroci. Silniejszy w doswiadzenai i za rok sie pojawimy (mam nadzieje, ze juz w klubowym skladzie).
-
- Kretozord
Nagłośnienie działało perfekcyjnie w toalecie. Leje sobie a tu "Raz, raz, k... nie działa, raz, raz dwa... no nie działa".
Podziękowania dla organizatorów i sędziów, przeciwników (rob, bless, qba, lothar, guldur), kołaty za modele no i... drużyny! Okazuje się, że zabrakło maski w ostatniej bitwie do pierwszego miejsca
Gratulacje dla Snotów i JH.
Podziękowania dla organizatorów i sędziów, przeciwników (rob, bless, qba, lothar, guldur), kołaty za modele no i... drużyny! Okazuje się, że zabrakło maski w ostatniej bitwie do pierwszego miejsca
Gratulacje dla Snotów i JH.
Wielkie dzięki za DMP!
Naprawdę bardzo fajnie zrobione, miejscówka świetna - problem podobny jak w Szczyrku - gospodarze nie ogarniają ile alkoholu potrzeba battlowcom .
Gratulacje dla JH - zasłużenie zgarnęli puchar .
Dzięki za 5 fajnych bitew, na szczęście nie mieliśmy powtórki z Ribbentrop-Mołotow i udało się w końcu wygrać to DMP więc plan jest realizowany
Naprawdę bardzo fajnie zrobione, miejscówka świetna - problem podobny jak w Szczyrku - gospodarze nie ogarniają ile alkoholu potrzeba battlowcom .
Gratulacje dla JH - zasłużenie zgarnęli puchar .
Dzięki za 5 fajnych bitew, na szczęście nie mieliśmy powtórki z Ribbentrop-Mołotow i udało się w końcu wygrać to DMP więc plan jest realizowany
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
W Szczyrku kiedyś zabrakło alko ?? nie słyszałem o czymś takim. Awaria terminalu płatniczego to jeszcze zrozumiem ( tak bylo cos takiego ) ale aby piwa zabrakło ???Laik pisze:Wielkie dzięki za DMP!
Wina samego baru za taka promocje .Laik pisze:Wódki w barze.