Zrobiłbym jakąś automatyczną ankietę, ale nie umiem.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Czy spotkam się z stosem i powszechną pogardą jeśli zaproponuję spolszczenie podręcznika do Wood Elfów ?Kordelas pisze:Nie chcę rozsiewać stereotypow...ale gdy masz do wyboru krasnoludy i elfy i zastanawiasz sie nad tym drugim to stawia Cię to w niezbyt przychylnym świetle.
Gdzie to można zobaczyć?Raltariki pisze: ponieważ moje spolszczenie podręcznika Wojowników Chaosu spotkało się z dość ciepłym przyjęciem
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Próbkę tłumaczenia w dziale o Wojownikach Chaosu, całość tłumaczenia po podaniu mejla do wysłania, ciepłe przyjęcie w mojej prywatnej korespondencji...Siweusz pisze:Gdzie to można zobaczyć?Raltariki pisze: ponieważ moje spolszczenie podręcznika Wojowników Chaosu spotkało się z dość ciepłym przyjęciem
Czyli przetłumaczysz najpierw to co jest Tobie potrzebne i w takim zakresie w jakim będzie to Tobie potrzebne? Skoro tak, to po co pytasz?Raltariki pisze:Podjąłem się tłumaczenia Wysokich Elfów i Krasnali, bo mi są potrzebne, bo w moim domu gra się po polsku, a te dwie armie są często w użytku. Czy kiedyś będzie mi się chciało tłumaczyć Księgi Armii mi bezpośrednio niepotrzebne - tego nie wiem.