Wręcz przeciwnie. Dostał mocniejszego nerfa bo był chyba zbyt grywalnyGalharen pisze:Nie doczytałem jeszcze, ale na szybko pytanie, zrobili coś z flamesphyre feniksem? Ugrywalniony?

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Wręcz przeciwnie. Dostał mocniejszego nerfa bo był chyba zbyt grywalnyGalharen pisze:Nie doczytałem jeszcze, ale na szybko pytanie, zrobili coś z flamesphyre feniksem? Ugrywalniony?
No ale umówmy się... wylatywanie na strzały parku maszynowego jeśli była taka decyzją u SD zawsze działało w sposób- zastrzelili albo nie.Azurix pisze:Wiem o tych przedmiotach i następny Smok w rozpisce je uwzględnia już, ale chciałem najpierw Nullifying Crystal przetestować. Co do Krasnoludów to się zgadzam, ale Katapulty ma więcej armii i tu jest gorzej. Poprzednio mogłeś na 5+ przenieść Big Hita na Lorda, który miał 4+ Warda i dał radę to wybronić nawet. Dodatkowo przeciwni mógł rzucić 1-2 na multiplikację, a Star Dragon miał 7 ran, a teraz Ordnance zadaje Smokowi minimum 3 rany, a ten ma 6, więc 2 przypadkowe trafienia i do grobu idzie. "Charmed Shielda" dałem, ale pamiętaj, że można go zdjąć pestkami, a potem walić z Katapult, więc to też nie jest wcale takie pewne
nad dragonem nie ma co się zastanawiać, jest słaby, co inne ancient dragonSemi pisze:
A tak swoja droga to czemu nie dac arcy na smoku skoro taka sama maja przezywalnosc??