Nowe modele od GW
-
- Chuck Norris
Re: Nowe modele od GW
Od kilku godzin jest możliwość obejrzeć Archaona w całej okazałości i jeszcze nikt tego ni skomentował??
To chyba muszę zacząć ja.
Po tym jak zobaczyłem zdjęcia w WD pomyślałem to samo co wszyscy z Was, ale dzisiaj zmieniłem zdanie gdyż model jest na prawdę zacny.
Nie jestem kolekcjonerem ani graczem WoCh, ale jak bym był, którymś z nich to koniecznie chciałbym go mieć w kolekcji nawet za te 500 zł. Do grania się nie nadaje, chociaż z samej ciekawości raz lub dwa bym zagrał. Skala też nie bardzo zachowana (sam miecz jest długości marudera). Obecnie panujący model jest chyba jednym z najlepszych wydanych przez GW i nowemu brak takiego polotu i uniwersalności, ale imo model jest dobry i na pewno będzie bestsellerem.
To chyba muszę zacząć ja.
Po tym jak zobaczyłem zdjęcia w WD pomyślałem to samo co wszyscy z Was, ale dzisiaj zmieniłem zdanie gdyż model jest na prawdę zacny.
Nie jestem kolekcjonerem ani graczem WoCh, ale jak bym był, którymś z nich to koniecznie chciałbym go mieć w kolekcji nawet za te 500 zł. Do grania się nie nadaje, chociaż z samej ciekawości raz lub dwa bym zagrał. Skala też nie bardzo zachowana (sam miecz jest długości marudera). Obecnie panujący model jest chyba jednym z najlepszych wydanych przez GW i nowemu brak takiego polotu i uniwersalności, ale imo model jest dobry i na pewno będzie bestsellerem.
"Blood Bowl is like a war- no winners, just survivors"
To jasne, ze druga wersja Archaona byla najlepsza - bo oparta na slynnym portrecie Napoleona pedzla Davida Wersja AoS-owa to takie tam dyrdymaly studyjne, ale powiem szczerze, ze mnie sie model podoba i gdybym zbieral Chaos, to bym z miejsca zamowil za te 380 zl. Bylby dobry miesiac malowania, jesli nie dwa.
Zasady tez ma fajne; na te chwile najsilniejsza jednostka w grze, nie liczac aberracji pod postacia przywolujacego cala armie w jednej turze Nagasha.
Zasady tez ma fajne; na te chwile najsilniejsza jednostka w grze, nie liczac aberracji pod postacia przywolujacego cala armie w jednej turze Nagasha.
Złotych to on kosztuje 500 a nie 380:P
Tu go macie
http://www.games-workshop.com/en-PL/Arc ... hosen-2015
Generalnie ładny bo duzy i sporo szczegółów. Może sobie kiedyś kupie i posadzę na tym potworku Black Orca:P
Tu go macie
Generalnie ładny bo duzy i sporo szczegółów. Może sobie kiedyś kupie i posadzę na tym potworku Black Orca:P
U producenta 500 zl, w sklepach online +/- 400 zl.MAĆKO pisze:Złotych to on kosztuje 500 a nie 380:P
Tu go macie
Dla mnie, z perspektywy gracza demonami jak mam niby stawac na przeciw takiemu archaonowi jak on ujezdza moich lordow/generalow?
btw, naliczylem 3 glowy, to rozumiem ze Keeper jest 'od dupy strony'?
Mi osobiscie sie nie podoba, jest przesadnie za duzy, za drogi a same glowy wygladaja jak przyklejone i bez celu. Ale GW mnie nie zaskoczylo, tendencja wzrostowa zachowana. Z niecierpliwoscia czekamy modelu za 650zl:D
Ale swoja droga, jak by z tych glow zrobili remake demon princow dla DOCH to byloby zacnie
btw, naliczylem 3 glowy, to rozumiem ze Keeper jest 'od dupy strony'?
Mi osobiscie sie nie podoba, jest przesadnie za duzy, za drogi a same glowy wygladaja jak przyklejone i bez celu. Ale GW mnie nie zaskoczylo, tendencja wzrostowa zachowana. Z niecierpliwoscia czekamy modelu za 650zl:D
Ale swoja droga, jak by z tych glow zrobili remake demon princow dla DOCH to byloby zacnie
heheh też tak pomyślałem ;D ale fluffowo to slaanesha już chyba nie ma (zatrzymałem się na etapie plotek, więc nie wiem na pewno), więc pewnie dlatego bestia nie ma jego głowyTirit pisze: btw, naliczylem 3 glowy, to rozumiem ze Keeper jest 'od dupy strony'?
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
-
- Pseudoklimaciarz
Te czaszki to oni już sie na nie wkurzyli co drugi model potwora chaosu ma czaszke w kolanie albo gdzieś indziej...
Ostatnio zmieniony 29 lis 2015, o 14:32 przez Tomasz chaosyta, łącznie zmieniany 4 razy.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Ten model jest zbyt pstrokaty już na poziomie rzeźby.