Zajmij się chłopcze swoimi prawdziwymi problemami i nie przerzucaj ich na imo hobbystyczną grę z pacynkami
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Ulzylo ci? Jak nie, to polecam kupic pare pacynek za 100 zl sztuka, najlepiej od GW, i przekazac swiatu, jakie to one sa cudowne, a reszta hobbystow kupujaca figurki po normalnych cenach to plebs.Kerwantes pisze:DE zastanawia mnie po jaką cholerę Ty wchodzisz tutaj, coraz bardziej wyglądasz mi na frustrata, który ma jakiś ogromny problem (może z kobietami) i próbuje obniżyć sobie "ciśnienie" wylewając szambo w każdym możliwym wątku o AoS.
Zajmij się chłopcze swoimi prawdziwymi problemami i nie przerzucaj ich na imo hobbystyczną grę z pacynkami
>forum dyskusyjneNaviedzony pisze:Nie róbcie tu chlewu, to nie temat polityczny na Płotach i Młotach.
"PROSZĘ NIE KRYTYKOWAĆ ZWIĄZKU RAD... ZNACZY AGE OF SIGMAR!!!111 https://www.youtube.com/watch?v=Yho1Eydh1mMKerwantes pisze:DE zastanawia mnie po jaką cholerę Ty wchodzisz tutaj, coraz bardziej wyglądasz mi na frustrata, który ma jakiś ogromny problem (może z kobietami) i próbuje obniżyć sobie "ciśnienie" wylewając szambo w każdym możliwym wątku o AoS.
uff, no to juz sie nie podnoś...Kerwantes pisze:Padłem i nie mogę się podnieść, nawet nie ma co komentować...Inglief pisze:Serio DE wypunktował logiczne, spójne fuckpointy GW szczekanie o to jest dopiero zakompleksione i niepoważne
Ok zrobię to specjalnie dla CiebieAldean pisze:uff, no to juz sie nie podnoś...Kerwantes pisze:Padłem i nie mogę się podnieść, nawet nie ma co komentować...Inglief pisze:Serio DE wypunktował logiczne, spójne fuckpointy GW szczekanie o to jest dopiero zakompleksione i niepoważne
A GW gdzieś podało, że ma być niższy koszt wejścia?Luczi pisze:Figsy jak figsy, jednym się będą podobać, innym nie. Mnie osobiście przeraża wzrost cen. To już nie jest podwyżka w stylu "z 100 na 125". Niedługo byle mag będzie stał 2 stówki. A miał być niższy koszt wejścia.. tiaaa..
O to mi chodziło!Stan pisze:Kerwantes a miałeś je w ręku?
Idealne na chosenow, tych metalowych też ciężko było ustawić.
Tutaj masz zdjęcia na 25x25:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=50002
No akurat zestawy startowe sa teraz dużo tańsze, a taki Virulent horde za 380zł to dużo lepszy deal niż odpowiedniki all in one do warmachine/hordes.Figsy jak figsy, jednym się będą podobać, innym nie. Mnie osobiście przeraża wzrost cen. To już nie jest podwyżka w stylu "z 100 na 125". Niedługo byle mag będzie stał 2 stówki. A miał być niższy koszt wejścia.. tiaaa..