[Chełmża] 23.04.2016 9th Age 2500 "Atak na Łozę"
superArtur pisze:Do piątku będziesz miał rozpiski na mailu

Głupie pytanie-lotrowe modele na odpowiednich podstawkach przejdą? Tak się składa że nie jestem graczem WFB, a pożyczyć chłopaki mogą mi bodaj jakieś pedoelfy (tfu) czy inne brudne szczury. Za to modeli do lotra mam gdzieś całe wiadro i docelowo będę to (ludzi, Gondor, takie tam) przerabial na imperium. Mogie tego uzywac?
pewnie nie ma problemu 

Ja bardzo proszę, nie oczerniać szczurów. Informuję, że Dzieci Rogatego Szczura nie mają nic wspólnego z elfimi pokrakami! Są to plotki i pomówienia!faLus pisze:Głupie pytanie-lotrowe modele na odpowiednich podstawkach przejdą? Tak się składa że nie jestem graczem WFB, a pożyczyć chłopaki mogą mi bodaj jakieś pedoelfy (tfu) czy inne brudne szczury. Za to modeli do lotra mam gdzieś całe wiadro i docelowo będę to (ludzi, Gondor, takie tam) przerabial na imperium. Mogie tego uzywac?

Jeśli nowe zasady nie ukażą się do końca tego tygodnia tj. do 17.04.2016 r. obowiązujące zasady na turnieju pozostają 0.99.2. Nikt na biegu nie będzie zmieniał rozpiski, wczytywał się w zasady.
Panie Beszcza, a na kiego tak wcześnie rozpiski mamy przesyłać? Tzn rozumiem piękną ideę jawności rozpisek. Załóżmy jednak, że zasady nie wyjdą w niedzielę późnym wieczorem, a w poniedziałek popołudniu. Akurat po pracy można do nich przysiąść przy kawce, nie zaś siedzieć w niedzielę o północy i czekać kiedy serwer się odblokuje. Chyba warto będzie poczekać nawet na rozpiskę jeden dzień by zacząć testować finalną wersję.
A kwestia druga, mamy być może jeszcze jednego gracza, jednak problemem jest armia. Posiada stan na conajwyżej połowę punktów, kompletnie nie pomalowany. Czy dopuszczamy jakieś rozsądne proxy pozwalające się zorientować przeciwnikowi z czym ma do czynienia?
A kwestia druga, mamy być może jeszcze jednego gracza, jednak problemem jest armia. Posiada stan na conajwyżej połowę punktów, kompletnie nie pomalowany. Czy dopuszczamy jakieś rozsądne proxy pozwalające się zorientować przeciwnikowi z czym ma do czynienia?
Panie Nargh rozpiski są do końca środy tj. 20.04.2016 czyli w czwartek po pracy tj. po 18 siadam, sprawdzam i ewentualnie kontaktuję się z graczami jak wykryje jakiś błąd. Myślę, ze to sporo czasuNargh pisze:Panie Beszcza, a na kiego tak wcześnie rozpiski mamy przesyłać? Tzn rozumiem piękną ideę jawności rozpisek. Załóżmy jednak, że zasady nie wyjdą w niedzielę późnym wieczorem, a w poniedziałek popołudniu. Akurat po pracy można do nich przysiąść przy kawce, nie zaś siedzieć w niedzielę o północy i czekać kiedy serwer się odblokuje. Chyba warto będzie poczekać nawet na rozpiskę jeden dzień by zacząć testować finalną wersję.

Działajcie kolego działajcie a kolega z trupów co potrzebuję?? Grzesiu nic nie będzie miał?
Niech działa, może mu się uda zebrać do turnieju 2500 pkt. Poza tym jak mówiłem może coś tam proxować 

Artur słusznie my już od jakiegoś czasu robimy
jakie armię będą od Was ?

Byłem pełen obaw czy uda mi się wystartować z konkursem modelarskim bo i jaka nagroda dla zwycięscy? Jednak udało się!! Miło mi powitać w naszym gronie sponsora konkursu modelarskiego firmę Stagraf z Łodzi! Firma Stagraf ufundowała bon wartości 50 zł do zrealizowania w sklepie. Bon będzie można zrealizować telefonicznie, mailowo czy też osobiście. Regulamin konkursu już na dniach. Zachęcam do malowania modeli
:)

dziękuję i tak na nowe zasady