[Chełmża] 23.04.2016 9th Age 2500 "Atak na Łozę"

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Artur
Chuck Norris

Re: [Chełmża] 23.04.2016 9th Age 2500 "Atak na Łozę"

Post autor: Artur »

Do piątku będziesz miał rozpiski na mailu :)
Obrazek

Awatar użytkownika
beszcza
Chuck Norris

Post autor: beszcza »

Artur pisze:Do piątku będziesz miał rozpiski na mailu :)
super :)

faLus
Plankton

Post autor: faLus »

Głupie pytanie-lotrowe modele na odpowiednich podstawkach przejdą? Tak się składa że nie jestem graczem WFB, a pożyczyć chłopaki mogą mi bodaj jakieś pedoelfy (tfu) czy inne brudne szczury. Za to modeli do lotra mam gdzieś całe wiadro i docelowo będę to (ludzi, Gondor, takie tam) przerabial na imperium. Mogie tego uzywac?

Awatar użytkownika
beszcza
Chuck Norris

pewnie nie ma problemu :)

Nargh
Chuck Norris

Post autor: Nargh »

faLus pisze:Głupie pytanie-lotrowe modele na odpowiednich podstawkach przejdą? Tak się składa że nie jestem graczem WFB, a pożyczyć chłopaki mogą mi bodaj jakieś pedoelfy (tfu) czy inne brudne szczury. Za to modeli do lotra mam gdzieś całe wiadro i docelowo będę to (ludzi, Gondor, takie tam) przerabial na imperium. Mogie tego uzywac?
Ja bardzo proszę, nie oczerniać szczurów. Informuję, że Dzieci Rogatego Szczura nie mają nic wspólnego z elfimi pokrakami! Są to plotki i pomówienia! :D

Awatar użytkownika
beszcza
Chuck Norris

Jeśli nowe zasady nie ukażą się do końca tego tygodnia tj. do 17.04.2016 r. obowiązujące zasady na turnieju pozostają 0.99.2. Nikt na biegu nie będzie zmieniał rozpiski, wczytywał się w zasady.

Nargh
Chuck Norris

Panie Beszcza, a na kiego tak wcześnie rozpiski mamy przesyłać? Tzn rozumiem piękną ideę jawności rozpisek. Załóżmy jednak, że zasady nie wyjdą w niedzielę późnym wieczorem, a w poniedziałek popołudniu. Akurat po pracy można do nich przysiąść przy kawce, nie zaś siedzieć w niedzielę o północy i czekać kiedy serwer się odblokuje. Chyba warto będzie poczekać nawet na rozpiskę jeden dzień by zacząć testować finalną wersję.
A kwestia druga, mamy być może jeszcze jednego gracza, jednak problemem jest armia. Posiada stan na conajwyżej połowę punktów, kompletnie nie pomalowany. Czy dopuszczamy jakieś rozsądne proxy pozwalające się zorientować przeciwnikowi z czym ma do czynienia?

Awatar użytkownika
beszcza
Chuck Norris

Nargh pisze:Panie Beszcza, a na kiego tak wcześnie rozpiski mamy przesyłać? Tzn rozumiem piękną ideę jawności rozpisek. Załóżmy jednak, że zasady nie wyjdą w niedzielę późnym wieczorem, a w poniedziałek popołudniu. Akurat po pracy można do nich przysiąść przy kawce, nie zaś siedzieć w niedzielę o północy i czekać kiedy serwer się odblokuje. Chyba warto będzie poczekać nawet na rozpiskę jeden dzień by zacząć testować finalną wersję.
A kwestia druga, mamy być może jeszcze jednego gracza, jednak problemem jest armia. Posiada stan na conajwyżej połowę punktów, kompletnie nie pomalowany. Czy dopuszczamy jakieś rozsądne proxy pozwalające się zorientować przeciwnikowi z czym ma do czynienia?
Panie Nargh rozpiski są do końca środy tj. 20.04.2016 czyli w czwartek po pracy tj. po 18 siadam, sprawdzam i ewentualnie kontaktuję się z graczami jak wykryje jakiś błąd. Myślę, ze to sporo czasu ;) Poza tym jak pisałem jeśli zasady nie zmienią się do końca tygodnia gramy na starych zasadach, jeśli się zmienią mamy trzy dni na testowanie, zmienianie z rozpiską. Co do pytanie nr. dwa. Jaką armią gra kolega? Może ktoś, coś ma i pożyczy nie widzę problemu. Jeśli proxy będą to ok nie dopuszczamy pustych tray, kartek itp. Jeśli będą fajne fillery to też super bo bardzo często gracz nad samym fillerem spędza mnóstwo czasu i są bardzo klimatowe ;) To co dopisujemy od was gracza ?:)

Nargh
Chuck Norris

Czyli cas do 18 w czwartek :mrgreen:
A kolega to jakimś trupostanem z piaskownicy chyba. Fajnych fillerów nie będzie, bo to trzeba zrobić,a tydzień mu został :mrgreen:

Awatar użytkownika
beszcza
Chuck Norris

Działajcie kolego działajcie a kolega z trupów co potrzebuję?? Grzesiu nic nie będzie miał?

Nargh
Chuck Norris

Grzesiu ma te zgniłe, ale kolega chce te suche, a jak w miarę prosto i bez zbędnego kombinowania i cięcia rozpisek kilku graczy tematowi zaradzić :mrgreen:

Awatar użytkownika
beszcza
Chuck Norris

Niech działa, może mu się uda zebrać do turnieju 2500 pkt. Poza tym jak mówiłem może coś tam proxować ;)

Awatar użytkownika
Artur
Chuck Norris

Jednak rozpy będą po weekendzie bo trzeba zrobić play testy :)
Obrazek

Awatar użytkownika
beszcza
Chuck Norris

Artur słusznie my już od jakiegoś czasu robimy ;) jakie armię będą od Was ?

Awatar użytkownika
Artur
Chuck Norris

Woch x 2
HE x 1
EMP x 1
Obrazek

Awatar użytkownika
beszcza
Chuck Norris

Byłem pełen obaw czy uda mi się wystartować z konkursem modelarskim bo i jaka nagroda dla zwycięscy? Jednak udało się!! Miło mi powitać w naszym gronie sponsora konkursu modelarskiego firmę Stagraf z Łodzi! Firma Stagraf ufundowała bon wartości 50 zł do zrealizowania w sklepie. Bon będzie można zrealizować telefonicznie, mailowo czy też osobiście. Regulamin konkursu już na dniach. Zachęcam do malowania modeli :):)
Obrazek

Awatar użytkownika
Artur
Chuck Norris

Czyli gamy na 0.99.4 ? Graty za organizacje konkursu :)
Obrazek

Awatar użytkownika
beszcza
Chuck Norris

dziękuję i tak na nowe zasady :)

Awatar użytkownika
Jeronimo
Wałkarz

Post autor: Jeronimo »

O! Bedzie WoCh... Super :) Moze w końcu zobaczę jak profesjonalnie powinno sie tym grac ;)

Awatar użytkownika
Artur
Chuck Norris

Mam dobrą i złą wiadomość:

Dobra - dzisiaj wysyłam rozpiski :D

Zła - odpadł nam Falus (dobrze brzmi co ?) ;)
Obrazek

ODPOWIEDZ