![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Oby dziś do plus minus 4 w nocyloko pisze:a nie mówiłem że będzie zimowy smok? może nie zniósł go maester krzyczący jajo jajo ale jest. ciekawe czym będzie ział. lubię jak pokazują zimę, takie pejzaże mnie odprężają. nurtuje mnie jedno , skoro kaleka widzi wszystko i wie tak dużo, to ile jeszcze ziemia nosić będzie litlefingera?
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
loko pisze:nurtuje mnie jedno , skoro kaleka widzi wszystko i wie tak dużo, to ile jeszcze ziemia nosić będzie litlefingera?
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Sporo racji, ale mimo wszystko fajnie się to ogląda i pare scen mnie zaskoczyło.wind_sower pisze:To ja powiem tak. Ten serial już nie jest tym za co go pokochaliśmy. Źli zostali ukarani, dobrzy zostali nagrodzeni. Wszyscy trzymają sie za ręce. Żadnego zaskakującego zwrotu akcji. 5/10
Nawet w scenie ruchanda Jona z Danką pokazali nie ten tyłek co trzeba.
to byłby świetny plot twisttiny pisze:Mogli to rozegrać w ten sposób, że on sam chciałby walczyć a do walki od razu stanęłaby arja pewna zwycięstwa a tu lipa bo podczas pojedynku okazuje się że lt to fejsless men
Pokazali jak najwłaściwszy tyłek, nie wiem, czemu się czepiasz :-p Nie samymi cyckami fan żyje, a fanka w szczególnościwind_sower pisze: Nawet w scenie ruchanda Jona z Danką pokazali nie ten tyłek co trzeba.
Littlefinger generalnie jakby stracił na polocie w ostatniej serii, tylko plątał się po Winterfell i ślinił na widok Sansy. Swoją drogą to mam wrażenie, że te siwe skronie to my szpachlą nakładali, przypominał skunksa... Jego śmierć nie była tak wysmakowana, jak bym się spodziewała i oczekiwała, chociaż ważne, że była. Czekam jeszcze, aż wyprują z Cesi flaki w jakiś efektowny sposóbtiny pisze: Akcja z littlefingerem taka sobie mogli to zdecydowanie lepiej rozwiązać, w sumie skazali go na podstawie dowodów jakimi były wizje brana...SERIO?
O to to. Cały problem z Littlefingerem w tym sezonie to brak jakiekolwiek funkcji, którą by pełnił i którą mógłby wykorzystać. W Królewskiej Przystani prowadził burdele, był gościem od informacji i skarbca. W Orlim Gnieździe doradzał królowej i w ogóle był mile widziany. A w Winterfell? Nie był ani doradcą króla, bo Jon wie wszystkoCorunn pisze: Littlefinger generalnie jakby stracił na polocie w ostatniej serii, tylko plątał się po Winterfell i ślinił na widok Sansy.
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.