[MASTER] Drużynowe Mistrzostwa Polski 2017
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Sa już indywidualne wyniki po rundzie 4. Piąta trwa w najlepsze.
Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak
SS z medalem, izi!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
To pewnie najbardziej Was interesuje, ostateczne standingi: http://t.dmp2017.pl/final-standings (z zaznaczeniem, że jeszcze się może zmienić sytuacja "Pogromców Warzywniaka", bo mi zgłaszali, że chyba źle zsumowali wynik) oraz wyniki po 5 rundzie: http://t.dmp2017.pl/standings (tutaj sortowanie nie uwzględnia karniaków).
Ostateczne wyniki indywidualne niebawem.
Ostateczne wyniki indywidualne niebawem.
Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak
Panowie ogrowie - zajebisty turniej. Wszystko co trzeba bylo na najwyzszym poziomie. Jakbyscie mieli robic tam jakies inne turnieje to tez wpadne
Wielkie gratulacje dla Underdogsow. W tym roku ich poziom powala.
Dla mojej satysfakcji czy mozecie podac ile tur rozegraliscie ? Kali cos mowil o 24 czy 26 na 30. Ktos jeszcze ma takie straty?
Wielkie gratulacje dla Underdogsow. W tym roku ich poziom powala.
Dla mojej satysfakcji czy mozecie podac ile tur rozegraliscie ? Kali cos mowil o 24 czy 26 na 30. Ktos jeszcze ma takie straty?
always Vampire
Wielkie dzięki dla organizatorów za wspaniały turniej! Świetnie się bawiłem
DMP w tym roku było wyjątkowo zacięte i wyrównane, oby tak dalej.
Dziękuję wszystkim przeciwnikom - Pablo, Abrasusowi, Kacprowi, Yannikowi i Milczkowi - za 5 zaciętych bitew bez żadnej spiny.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia jak najszybciej
DMP w tym roku było wyjątkowo zacięte i wyrównane, oby tak dalej.
Dziękuję wszystkim przeciwnikom - Pablo, Abrasusowi, Kacprowi, Yannikowi i Milczkowi - za 5 zaciętych bitew bez żadnej spiny.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia jak najszybciej
- swieta_barbara
- habydysz
Wypas turniej, wielkie dzięki dla organizatorów - dobra robota. W sobotę było ciut gorąco od 2giej bitwy, Ale na szczęście z Edgarem w 3ciej poszło szybciutko i sobie zasiedlismy na dworze do końca dnia.
Gratulacje dla topu, przede wszystkim dla UD. W tym roku wszystko Wasze, jesteście na fali!
Dzięki również dla przeciwników, zabrałem 4,5 super gierek, bez spiny z super ludźmi. DMP zawsze na propsie!
Yannick DE 10:10
Adam SE 15:5
Edgar VC 10:10
Jaaf VS 1:19
Zeppelin DE 13:7
No i wreszcie największe podziękowania dla mojego zespołu. Fisch, Dębek, Zielony i Handełek - super gry!
Gratulacje dla topu, przede wszystkim dla UD. W tym roku wszystko Wasze, jesteście na fali!
Dzięki również dla przeciwników, zabrałem 4,5 super gierek, bez spiny z super ludźmi. DMP zawsze na propsie!
Yannick DE 10:10
Adam SE 15:5
Edgar VC 10:10
Jaaf VS 1:19
Zeppelin DE 13:7
No i wreszcie największe podziękowania dla mojego zespołu. Fisch, Dębek, Zielony i Handełek - super gry!
- wind_sower
- Masakrator
R E W E L K A!!
Panowie i Panie organizatorzy. Zrobiliście to na światowym poziomie. 10/10 i 3 gwiazdki miszlę. Żarełko super i gotowe na czas. Do tego tanio! Z piwerek niestety nie skorzystałem, ale widziałem tam zacne smaki. Bardzo się cieszę, że niepunktualne zgłaszanie wyników było rygorystycznie traktowane.
Dziękuje sędziom, za ich czas i zaangażowanie!
Dziękuję teamowi i przeciwnikom (Jawor, Błażej,Thomas, Belial i Dreef) za bez spinowe bitewki w miłej atmosferze!
Do zobaczenia za rok!
Panowie i Panie organizatorzy. Zrobiliście to na światowym poziomie. 10/10 i 3 gwiazdki miszlę. Żarełko super i gotowe na czas. Do tego tanio! Z piwerek niestety nie skorzystałem, ale widziałem tam zacne smaki. Bardzo się cieszę, że niepunktualne zgłaszanie wyników było rygorystycznie traktowane.
Dziękuje sędziom, za ich czas i zaangażowanie!
Dziękuję teamowi i przeciwnikom (Jawor, Błażej,Thomas, Belial i Dreef) za bez spinowe bitewki w miłej atmosferze!
Do zobaczenia za rok!
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
Świetnie zorganizowany turniej, dobra robota. Nie ma do czego się przyczepić. Mam nadzieję że za rok turniej będzie w tym samym miejscu.
Świetny turniej!
Bardzo dziękuję mojemu teamowi, za zebranie się i świetną atmosferę w czasie i między bitwami. Jestem pod wielkim wrażeniem wygranej z Niemcami! Indywidualnie:
Podwysowi - za podróż i stały tekst "ja z tym nie mogę grać". Mam nadzieję, że wrócisz na stałe i ściągniesz też naszego Bobera.
Przemkowi - za kminy i dobre parowanie oraz sprawdzanie się w roli kapitana i utrzymanie teamu w ryzach. Wywal w końcu tych grali!
Boberowi - za elegancję i rozpę dzięki której parowanie było łatwiejsze
Koconiowi - za brak narzekania na średnie paringi i pełne zaufanie dla naszego parowania
Mam nadzieję, że za rok będzie lepiej
Podziękowania dla przeciwników, a w szczególności dla:
- Big Bossa za trudną i wymagającą bitwę, ale utrzymaną w świetnej atmosferze bez jakichkolwiek spin mimo "ciekawych" rzutów po obu stronach Jeszcze a propos tego bolca na górce:
- Elvisa za możliwość zmierzenia się z mistrzem świata gdzie każdy ruch musiał być idealnie wymierzony i zaplanowany. Bardzo pouczająca bitwa, która uświadomiła mi, że można wygrać z każdym jeśli się na tym skupi i wszystko zaplanuje. Miało być 15 wyszło 12. Mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy przy stole i nie pozwolę ci się odegrać
Mam nadzieję, że za rok zobaczymy się znowu w liczniejszym gronie!
PS. Czekam z niecierpliwością na wyniki indywidualne
Bardzo dziękuję mojemu teamowi, za zebranie się i świetną atmosferę w czasie i między bitwami. Jestem pod wielkim wrażeniem wygranej z Niemcami! Indywidualnie:
Podwysowi - za podróż i stały tekst "ja z tym nie mogę grać". Mam nadzieję, że wrócisz na stałe i ściągniesz też naszego Bobera.
Przemkowi - za kminy i dobre parowanie oraz sprawdzanie się w roli kapitana i utrzymanie teamu w ryzach. Wywal w końcu tych grali!
Boberowi - za elegancję i rozpę dzięki której parowanie było łatwiejsze
Koconiowi - za brak narzekania na średnie paringi i pełne zaufanie dla naszego parowania
Mam nadzieję, że za rok będzie lepiej
Podziękowania dla przeciwników, a w szczególności dla:
- Big Bossa za trudną i wymagającą bitwę, ale utrzymaną w świetnej atmosferze bez jakichkolwiek spin mimo "ciekawych" rzutów po obu stronach Jeszcze a propos tego bolca na górce:
Rulebook pisze:Models with more than half of their base on a Hill are considered to be of Gigantic Height for Line of Sight and Cover purposes.
- Elvisa za możliwość zmierzenia się z mistrzem świata gdzie każdy ruch musiał być idealnie wymierzony i zaplanowany. Bardzo pouczająca bitwa, która uświadomiła mi, że można wygrać z każdym jeśli się na tym skupi i wszystko zaplanuje. Miało być 15 wyszło 12. Mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy przy stole i nie pozwolę ci się odegrać
Mam nadzieję, że za rok zobaczymy się znowu w liczniejszym gronie!
PS. Czekam z niecierpliwością na wyniki indywidualne
Super turniej - brawa dla organizatorów!
Gratulacje dla topu i dzięki wszystkim przeciwnikom za bitwy (trafili nam się Niemcy, Czesi i Francja ) a teamowi za super weekend.
Jakby ktoś znalazł kubek termiczny (nierdzewka/czarny plastik), słabo widoczne logo DEA< o taki mniej więcej:
to odwdzięczę się piwkiem przy najbliższej okazji.
Edit:
nie umiem zmniejszać zdjęć
Gratulacje dla topu i dzięki wszystkim przeciwnikom za bitwy (trafili nam się Niemcy, Czesi i Francja ) a teamowi za super weekend.
Jakby ktoś znalazł kubek termiczny (nierdzewka/czarny plastik), słabo widoczne logo DEA< o taki mniej więcej:
to odwdzięczę się piwkiem przy najbliższej okazji.
Edit:
nie umiem zmniejszać zdjęć
Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.