Temat filmowy
Moderatorzy: Heretic, Grolshek
-
- Plankton
Re: Temat filmowy
Mi się "IT" nie podobało z powodu tego, iż nie jestem fanem twórczości Stephena Kinga.
Oczekiwałem mocnego horroru tak jak było zapowiadane na zwiastunach, a dostałem w zamian komedie.
Oczekiwałem mocnego horroru tak jak było zapowiadane na zwiastunach, a dostałem w zamian komedie.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Trudno oczekiwać czegoś innego niż twórczość Kinga, kiedy idzie się na film będący ekranizacją twórczości Kinga, nie?marcelbombka pisze:Mi się "IT" nie podobało z powodu tego, iż nie jestem fanem twórczości Stephena Kinga.

jestem pod wrażeniem Blade Runnera.
takich sequeli więcej!
takich sequeli więcej!
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Nowy Blade Runner to uczta dla oka i ucha. I przyszłoroczny laureat Oscara za scenografię. Każdemu miłośnikowi starego "Łowcy Androidów" i wszystkim, którzy lubią klimatyczny, nieprzegięty cyberpunk mogę śmiało polecić ten film.
w pełni sie zgadzam, widoki, muzyka, fajny plot, muszę przyznać że przyjemne 160 min w kinie;)
wieki temu os.raz oglądałem cz1
i w ogóle nie przeszkadzało w odbiorze cz2.
Zimmer jest gwarantem dobrej muzyczki.
A po filmie wygrzebałem starego Cyberpunka i rozważam poprowadzenie jakiejś sesyjki
i w ogóle nie przeszkadzało w odbiorze cz2.
Zimmer jest gwarantem dobrej muzyczki.
A po filmie wygrzebałem starego Cyberpunka i rozważam poprowadzenie jakiejś sesyjki

- Albo_Albo
- Masakrator
- Kontakt:
ja pomyslalem podobnie i wygrzebalem shadowruna 

Thor
dla mnie na plus /zwłaszcza że do tego Avengersa nigdy nie miałem serca/
Bardzo na plus ale spokojnie mogliby z tego zrobić dwa filmy. Z jednej strony mitologiczno-fantasy film z Thorem, Lokim, Helą, Walkirią, Surturem i w ogóle, z drugiej Planet Hulk.quas pisze:Thor