Nie wiem kto jeszcze, HBE mają 1ki z kilku lorów co najwyżej. Tak to nie zauważyłem.Shino pisze:kto oprocz sa ma path scholar? poza tym nie wiem czy akurat alchemie bym w lizkaach bral, niemniej dobrze, ze maja taka mozliwosc.Dancaarkiiel pisze:SA spokojnie składa typa z wszystkimi pociskami z Alchemii +Armijny (D6 S5/6), +2 do ciasta i rerollem kostki.Shino pisze:racja! czyli dopiero master bedzie posiadal 4ke i 1 lub 6 (choc watpie aby bral dzide w tym momencie)
oraz co tez dobre 3ka juz chyba nie dziala na strzelanie co jest zawsze dobra wiadomoscia dla ryckow
po szybki przejrzeniu to jednak castingi sa takie, ze ew. +2 do casta dosc czesto daje mozliwosc rzucania z kostki mniej, wiec jednak sie beda pojawiali magowie z 2 pociskami z metalu. Z drugiej strony zobacyzmy jak sie meta wyklaruje i na ile mr z magiczek bedzie mial sens w grze teraz
@wind_sower >lizaki >2ga runda combatu
wybierz jedno
a tak serio to jesli beda to lizaki d cc, to pewnie beda mialy jakis druidyzm z skinka albo shamanizm z stygiozaura oprocz metalu, wiec cosie cos znajda
Żabą nie bierze się nawet Scholara, masz moc która daje 1sze zaklęcie z ścieżki której używasz.
Ewo i Pyro na pewno odpadają, bo są gównem. Divinacja lub 1sze zaklęcia z tych ścieżek zostają.