Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
lol ... wystarczy ze nastapi jakas wymiana zdan to odrazu widac po stylu pisania, ze to ta sama osoba (DS , PP i Nietykalny)Nietykalny pisze:z jednej strony ktoś może obniżyć noty specjalnie i to jest WARTOŚCI RÓWNEJ MĘSKIEMU CZŁONKOWI właśnie , ale z drugiej strony figurki które zasługują na 8 maja po 9 tak jak u ciebie i to zasługa tego forum i twoich przyjaciół...
przez takich ludzi coolmini nie ma sensu .. i tak każdy patrzy na prace a nie na ocenę dla mnie twoja ostatnia praca jak patrzyłem jest akurat na 9.5 moim zdaniem ale inne prace na 8.8 są zawyżone a dla kogoś te prace są na 10! każdy inaczej ocenia i postrzega!
z jednej strony narzekasz ze ktoś ci ocenia figurki według uznania a z drugiej podajesz link do galerii ze tak sie wyrażę swojego rywala by ludzie z tego forum jemu obniżali?!!! gdzie tu szacunek dla drugiego artysty???
co do cool mini to nie można oceniać podają c fałszywe konta no bo jak?> może wiesz o czym my nie wiemy i w ten sposób masz oceny po 9 bo sam sobie takie dajesz )
każdy medal ma 2 strony niestety znamy tylko twoja wersje i twoje założenia! skoro miałby tobie obniżać to czemu sobie nie podwyższył??? jak by tak robił to y też miał oceny po 9.5 hehhe ...
wniosek taki ze to nie on a twoje obawy i lenki sie uzewnętrzniają
a jaki tyton lubisz najbardziej ??? moj to Alsbo Cherry
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
@Treevill
Tego nie próbowałem.
Natomiast Tilburry Tobacco Cherry Cream jest niezła.
Oczywiście, Alsbo Black jest boskie. Nie dość że bosko pachnie - wszyscy którzy przechodzili obok zwracali na to uwagę , to do tego jest miła i przyjemna w ustach i nie zostawia drapniętego gardła, w przeciwieństwie do waniliowych.
Alsbo Whiskey jest też świetna, nie dość że wspaniale pachnie, to smakuje super
Tego nie próbowałem.
Natomiast Tilburry Tobacco Cherry Cream jest niezła.
Oczywiście, Alsbo Black jest boskie. Nie dość że bosko pachnie - wszyscy którzy przechodzili obok zwracali na to uwagę , to do tego jest miła i przyjemna w ustach i nie zostawia drapniętego gardła, w przeciwieństwie do waniliowych.
Alsbo Whiskey jest też świetna, nie dość że wspaniale pachnie, to smakuje super
Wg. oryginalnych cen.Skavenblight pisze:To zależy, od kogo kupujesz batalion.Fanatyk pisze: Zanim ktoś się zapyta. Odpowiedź brzmi: tyle samo co batalion do wfb.
Ostatnio zmieniony 16 sty 2008, o 19:43 przez Fanatyk, łącznie zmieniany 1 raz.
dobrze ze chociaz o tym wieszdżejdżej pisze:jestem głupi
-
- Powergamer Rozpiskowy
przybiliście się do mnie że jestem patrycja trolem i innymi osobami choć nic wam nie zrobiłem nie macie dowodów po prostu to wasze chore założenie .. w dupach wam sie poprzewracało od siedzenia 24h przed tym monitorem ,
dlaczego uważacie sie mądrzejsi od reszty świata ? i jakim prawem oceniacie mnie i porównujecie do kogokolwiek jak mnie nie znacie?
dziwne że ktoś z tym nie zrobi pożarku i was nie usunie z tego forum za wprowadzanie bałaganu i niepotrzebnych dyskusji ,
raptaparat ... nawet słów nie mam opisujących twoje zachowanie i prostotę ... zajmij sie malowaniem figurek bo to ci chyba najlepiej wychodzi i zacznij krytykować sam siebie bo przez twoje wypowiedzi pokazujesz tylko jak sam sie boisz innych ludzi i starasz sie ich oczernić przed innymi żeby samemu być tym idealnym!
dlaczego uważacie sie mądrzejsi od reszty świata ? i jakim prawem oceniacie mnie i porównujecie do kogokolwiek jak mnie nie znacie?
dziwne że ktoś z tym nie zrobi pożarku i was nie usunie z tego forum za wprowadzanie bałaganu i niepotrzebnych dyskusji ,
raptaparat ... nawet słów nie mam opisujących twoje zachowanie i prostotę ... zajmij sie malowaniem figurek bo to ci chyba najlepiej wychodzi i zacznij krytykować sam siebie bo przez twoje wypowiedzi pokazujesz tylko jak sam sie boisz innych ludzi i starasz sie ich oczernić przed innymi żeby samemu być tym idealnym!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nietykalny pisze:przybiliście się do mnie że jestem patrycja trolem i innymi osobami choć nic wam nie zrobiłem nie macie dowodów po prostu to wasze chore założenie .. w dupach wam sie poprzewracało od siedzenia 24h przed tym monitorem ,
Koleś, skończ waść i wstydu sobie oszczędź.
Najwięcej bałaganu na forum robisz Ty.
Więcej obraźliwych odpowiedzi niż Ty na wszystkich kontach to wyprodukował chyba tylko Malal.
To raz.
Dwa, prostota nie równa się prostactwu.
A słowo pernamentny nie istnieje.
Ani kioku shin.
A dowód na to, czyim kontem jesteś, produkujesz z każdym kolejnym postem
Też sobie kupię muszlę inkrustowaną srebrem
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Mam szczerą nadzieję że opalałeś fajkę na tym zdjęciu. Na pewno, tak wygląda młoda, dziewcza fajka
Ale fajeczka ładna, podoba mi się ta wisienka
Moja trzecia, i jak na razie ostatnia:
A i jeszcze jedno, jak rozpalasz tytoń zapałką to lepiej poczekać aż się siarka zjara by jej potem nie czuć
@Tomash
Ciach, ciach, ciach, naciesz się póki możesz.
Ale fajeczka ładna, podoba mi się ta wisienka
Moja trzecia, i jak na razie ostatnia:
A i jeszcze jedno, jak rozpalasz tytoń zapałką to lepiej poczekać aż się siarka zjara by jej potem nie czuć
@Tomash
Ciach, ciach, ciach, naciesz się póki możesz.
fotka ma ze dwa lata i faktycznie bylo to wypalanie cybucha ... a z siarka to wiem ze trzeba poczekac az sie wypali
kurde zamiast "zmien" "cytuj" wcisnalemTreevill pisze:fotka ma ze dwa lata i faktycznie bylo to wypalanie cybucha (10 z 1/3 , 5 na 1/2 i 5 na 3/4 tytoniu)... a z siarka to wiem ze trzeba poczekac az sie wypali