Nowa Magia i Miecz
-
- Warzywo
Nie wszyscy mają a gra jest wspaniała. Mój siostrzeniec z pewnością kupi, a znam jeszcze kilka innych osób, które chętnie zaopatrzą się w nowe wydanieTerradon pisze:Nowa wersja?? Co najwyżej reedycja, właściwie nic się nie zmieniło, układ planszy ten sam, pola na planszy takie same, po co więc wydawać te 150 złotych, skoro jest taka sama stara wersja?? Bez sensu moim zdaniem
Lepiej kupić starą wersję ze wszystkim dodatkami na Allegro. Koszt niewiele większy, a zabawa wchodzi na nowy level 

http://azylium.vot.pl - Serwis Społeczności Mordheim
i masz tę pewność, że dostajesz "wszystkie" karty przygód, itp
tak na serio, uważam, że chyba lepiej kupić nowy talisman, mimo, że osobiście słaniałbym się w kierunku starej MiM, ale tu w grę wchodzą sentymenty.
ogólnie co Twoje to Twoje, a ludzi, którzy sprzedają własną MiM zwyczajnie nie rozumiem, pozdrawiam

tak na serio, uważam, że chyba lepiej kupić nowy talisman, mimo, że osobiście słaniałbym się w kierunku starej MiM, ale tu w grę wchodzą sentymenty.
ogólnie co Twoje to Twoje, a ludzi, którzy sprzedają własną MiM zwyczajnie nie rozumiem, pozdrawiam
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Wa a ja kupiłem już 4.0 buuu. No cóż pozostanie mi dodatek po prostu do kupienia.