Nowa Magia i Miecz

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Nibas
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Nibas »

Popieram. Nie widze powodu na okazywanie zalu. Wyszla nowa wersja, nalezy sie radowac i tanczyc. Szczescie narodu :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Terradon
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Terradon »

Nowa wersja?? Co najwyżej reedycja, właściwie nic się nie zmieniło, układ planszy ten sam, pola na planszy takie same, po co więc wydawać te 150 złotych, skoro jest taka sama stara wersja?? Bez sensu moim zdaniem

Awatar użytkownika
Infernus
Wałkarz

Post autor: Infernus »

A to ma coś wspólnego z grą Magiczny Miecz? Widzę, że plansza podobna, (3 strefy, okręgi), tylko, że tam trzeba było bestię zabić co na środku była. :P

Fajna gra to była :D, leży w szafie :D

Awatar użytkownika
Telchar
Wodzirej

Post autor: Telchar »

Magiczny miecz to była polska podróba MiMa.

Vampierz alias Kara$
Warzywo

Post autor: Vampierz alias Kara$ »

Terradon pisze:Nowa wersja?? Co najwyżej reedycja, właściwie nic się nie zmieniło, układ planszy ten sam, pola na planszy takie same, po co więc wydawać te 150 złotych, skoro jest taka sama stara wersja?? Bez sensu moim zdaniem
Nie wszyscy mają a gra jest wspaniała. Mój siostrzeniec z pewnością kupi, a znam jeszcze kilka innych osób, które chętnie zaopatrzą się w nowe wydanie

Awatar użytkownika
Telchar
Wodzirej

Post autor: Telchar »

Lepiej kupić starą wersję ze wszystkim dodatkami na Allegro. Koszt niewiele większy, a zabawa wchodzi na nowy level ;)
http://azylium.vot.pl - Serwis Społeczności Mordheim

Awatar użytkownika
duck83
Mudżahedin

Post autor: duck83 »

i masz tę pewność, że dostajesz "wszystkie" karty przygód, itp :wink:

tak na serio, uważam, że chyba lepiej kupić nowy talisman, mimo, że osobiście słaniałbym się w kierunku starej MiM, ale tu w grę wchodzą sentymenty.

ogólnie co Twoje to Twoje, a ludzi, którzy sprzedają własną MiM zwyczajnie nie rozumiem, pozdrawiam

Awatar użytkownika
Shinjitsu
Wałkarz

Post autor: Shinjitsu »

A juz niedlugo wyjdzie nowa wersja Talismana - tzw wersja 4.5.

FFG zamierza uaktualnic zeszloroczna, dorzucic kilka figurek oraz jeszzcze w tym roku wydac do niej pierwszy dodatek ("Reaper")

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

Wa a ja kupiłem już 4.0 buuu. No cóż pozostanie mi dodatek po prostu do kupienia.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

ODPOWIEDZ