Mordheim
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Potwierdzam, to jest nałóg - robię [swoją] piątą, a chodzi mi po głowie kolejnaInkq pisze:A band można mieć nawet kilka
Dziś akurat 1 luty! No to trzeba włożyć buty Ale to rano, założę temat, napiszę regulamin itd., póki co trzeba iść spać
Jeno na naszym podforum raczej nie będzie aż tyle miejsca temu poświęcone, co na "dużym Playmini" w Galerii, bo jednak Galeria to Galeria, a Mordheim to nie tylko figurki
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ushabti pisze:Jak wrzucicie w to makiety, to wchodzę. Będę musiał nauczyć się robienia wyraźnych zdjęćGaleria to Galeria, a Mordheim to nie tylko figurki
To gdzie mam podpisać?
A właściwie czemu nie możesz zaprezentować swoich makiet ot tak poza jakimiś konkursami? Chętnie obejrzęjam pisze:a motywacja do robienia band wszystkim by się przydała
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Bardzo mi się podoba Twoja inicjatywa - może rozrusza trochę i zmobilizuje do działania mordheimowych graczy !
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
-
- Kretozord
Jestem za!
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Proszę bardzo - http://wfb-pol.org/forum/viewtopic.php?t=7837
Zobaczymy, jak się przyjmie
Zobaczymy, jak się przyjmie
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Hyhy, tylko ja nie wiem, co zrobię Nie mam aktualnie na zbyciu młodzików. Dregi już prawie gotowe - na tyle, że nie podejdą pod okres "luty 2008", pozostaje Kislev, ale tu figurek nawet jeszcze nie mam, a miesiąc jest krótszy niż inne. Może zajmę się bandą, która mi teraz po głowie chodzi? Ale też figurek nie mam... zobaczy się - fajnie by było też coś wystawić
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Po nieomal dwumiesięcznej przerwie e-zin "Letters of the Damned" powraca w piątej odsłonie (a przyznam, że już zwątpiłem, czy ujrzymy jeszcze nowy numer):
http://redclawgaming.com/cs/files/11/le ... y4161.aspx
http://redclawgaming.com/cs/files/11/le ... y4161.aspx
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
hej. jako iz przymierzamy sie by rozpoczac kampanie. mam takie noobskie (czy jak to sie tam mowi) pytanie: henchmenow lepiej wystawic w grupie czy pojedynczo (na przyklad ghoule) - generalnie chodzi o zdobywanie expa i ewentualne pozniejsze rekrutacje...
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Uważaj natomiast w późniejszych etapach kampanii, by liczebność doświadczonej grupki stronników nie spadła do niebezpiecznie niskiego poziomu, co by uniknąć sytuacji, gdy wszyscy po bitwie padną, a Ty stracisz weteranów (pamiętaj, że nowych, doświadczonych, możesz dokupywać, na specjalnych zasadach, tylko do istniejących grup; nowa grupa to start "od zera").
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
W otchłaniach gogli znalazłem coś takiego:
BTW, czy jakiś wprawny i doświadczony użytkownik aplikacji graficznych dałby radę nieco "rozciągnąć" ten obrazek z prawej strony celem otrzymania rzutu z przodu, a nie z ukosa, jednakże tak, by nie zniekształcić za bardzo całości?
BTW, czy jakiś wprawny i doświadczony użytkownik aplikacji graficznych dałby radę nieco "rozciągnąć" ten obrazek z prawej strony celem otrzymania rzutu z przodu, a nie z ukosa, jednakże tak, by nie zniekształcić za bardzo całości?
Hak?! A dlaczego ten podpisowy znaczek w lewym górnym rogu kojarzy mi się z artworkami do Warhammera Online? Czyżby to tam próbowano wcisnąć Mordheim sprzed katastrofy tym obrazkiem? To mogłoby znaczyć, że w ogóle chcą nasze miasteczko umieścić w grze...