Wy tam z pod granicySupeł pisze:tańsze niż spirytus ze wschodu - cena sprawdzonego i dobrego dochodzi już do 12zł za 0,5... niestety
Jak tępić szczurki?
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
przeciwko skavenom jest ciężko, zgodzę sie :)
ale mało która armia wystawia 40 jazzaili prawda?
a nawet jeśli, nawiązując do tematu o kowadle, duża runa zniszczenia powinna załatwić sprawę! no bo jak kowal się nawet walnie młotkiem to i tak pif paf nie ma nas:> ryzyko może się opłacać.
ale mało która armia wystawia 40 jazzaili prawda?
a nawet jeśli, nawiązując do tematu o kowadle, duża runa zniszczenia powinna załatwić sprawę! no bo jak kowal się nawet walnie młotkiem to i tak pif paf nie ma nas:> ryzyko może się opłacać.
1/6x1/6 = 1/36 że wywali na małej
1/2x1/6 = 1/12 że na dużej
miałem podobny pomysł ostatnio. 2 kostki różnego koloru.
1/2x1/6 = 1/12 że na dużej
Supeł pisze:małe - ja wypraktykowałem rzucanie 2 kostkami na raz - czyli jedna na sukces/porażkę a 2 na efekt - jakoś mi się lepiej tak rzuca mimo że prawdopodobieństwo wyrzucenia 2 x 1 takie samo
miałem podobny pomysł ostatnio. 2 kostki różnego koloru.