Jak tępić szczurki?

Dwarfs

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Post autor: PAWLAK »

Supeł pisze:tańsze niż spirytus ze wschodu - cena sprawdzonego i dobrego dochodzi już do 12zł za 0,5... niestety
Wy tam z pod granicy :wink: to na Lublin 1-2 musicie coś załatwić :wink:
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr

Awatar użytkownika
Pijak
Chuck Norris

Post autor: Pijak »

U mnie po 10 - 12 zł za 1L dobry przetestowany na sobie ale ja do granicy mam 30 parę kilometrów. Musze się w końcu wybrać do Lublina na jakiś turniej może się uda zebrać ekipę z Białej Podlaskiej.

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Post autor: PAWLAK »

http://wfb-pol.org/forum/viewtopic.php?t=7523

to wbijajcie wszyscy sorki za offtop
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

Ano można - nie daleko macie a i nocleg jakiś przed turniejem ze spirtem się znajdzie... Master będzie pewnie na miasteczku akademickim gdzie są kluby i knajpy w liczbie kilkunastu na 1km2 :p pzdr

DolmiR
Falubaz

Post autor: DolmiR »

Wracajac jeszcze do krasi... dzisiaj na dwie bitwy dwa razy kowadlo wywalilo mi w pierwszej turze? :/ żal. wie ktos jakies jest prawdopodobienstwo takiej akcji?:P

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

małe - ja wypraktykowałem rzucanie 2 kostkami na raz - czyli jedna na sukces/porażkę a 2 na efekt - jakoś mi się lepiej tak rzuca mimo że prawdopodobieństwo wyrzucenia 2 x 1 takie samo :D

Awatar użytkownika
HarryAxe
Chuck Norris

Post autor: HarryAxe »

przeciwko skavenom jest ciężko, zgodzę sie :)
ale mało która armia wystawia 40 jazzaili prawda?
a nawet jeśli, nawiązując do tematu o kowadle, duża runa zniszczenia powinna załatwić sprawę! no bo jak kowal się nawet walnie młotkiem to i tak pif paf nie ma nas:> ryzyko może się opłacać.

Awatar użytkownika
Gogol
Masakrator

Post autor: Gogol »

1/6x1/6 = 1/36 że wywali na małej
1/2x1/6 = 1/12 że na dużej

Supeł pisze:małe - ja wypraktykowałem rzucanie 2 kostkami na raz - czyli jedna na sukces/porażkę a 2 na efekt - jakoś mi się lepiej tak rzuca mimo że prawdopodobieństwo wyrzucenia 2 x 1 takie samo :D

miałem podobny pomysł ostatnio. 2 kostki różnego koloru.

Awatar użytkownika
okurdemol
Wodzirej

Post autor: okurdemol »

Ten sposób z kowadłem i kostkami jest dobry, ale nie każdy tak pozwala grać. Niektórzy się plują, chociaż wg. mnie nie ma o co.

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

o co się plują? to każ im następnym razem rzucać wszystkie hity oddzielnie to się przestana pluć :D

ODPOWIEDZ