HE - 1000 pkt.
Szymek zastanów się czasem co piszesz...
@ Kosa
Po prostu nie sprawdziłem tekstu przed wysłaniem- oczywiście miało być +2, a nie +1.
Po prostu nie sprawdziłem tekstu przed wysłaniem- oczywiście miało być +2, a nie +1.
- Młody Pajak
- Kradziej
Oczywiście ciężka kawaleria jest droższa od piechoty. DP mają większy zasięg szarży o 6 cali mają więcej ataków, lepszy sejv.
@szymek
oczywiscie mi chodziło o czempiona i muzyka w łucznikach
oczywiscie mi chodziło o czempiona i muzyka w łucznikach
BoSorcery na 1000ptk? po co? myslisz, ze Ci WH przezyją? ;D jak dla mnie to ta rozpiska sie rozbija nawet o Dogs of War ;D bardzo amlo wyciagales z hajów...ktore naprawde potrafia byc grozne..Młody Pajak pisze:Usuną bym chariota dał magowi scrolla i dał banner of sorcery WH lub bym ich jeszcze dopakował.
no chyba postradałeś zmysły Gobo?
rozpiska jest narpawde dobra, ma dobry zamysł tylko leciutko ją zmodyfikować i będzie porządna, w zasadzie to te tiranoci tutaj mi nie leżą w ogóle i dać BoS i zmienić sprzęt magom i juz jest super, ale to zbliży się o ile nie stanie się zwyczajnym klasykiem, który już sie kreuje, a mozę wykreował, chociaż an to jeszcze za wczenie by mówić.
rozpiska jest narpawde dobra, ma dobry zamysł tylko leciutko ją zmodyfikować i będzie porządna, w zasadzie to te tiranoci tutaj mi nie leżą w ogóle i dać BoS i zmienić sprzęt magom i juz jest super, ale to zbliży się o ile nie stanie się zwyczajnym klasykiem, który już sie kreuje, a mozę wykreował, chociaż an to jeszcze za wczenie by mówić.
właśnie o to mi chodzi nie chcę mieć takiej typowej armi... teraz w piątek będe ją testował.. sprzęt na magach będzie także sprawdzany a co do BoS to naprawde chętnie bym go wziął ale muszę pokombinować skąd wytrzasnąć 50 pkt. natomiast na 1350 mam podobną rozpe tylko że z BoS i PG