Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Tomek Śliwa z Wrocławia jestem
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Żołądkowa z gwinta! Mój człowiek!
(zaproszony!)
(zaproszony!)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Byłem u fryzjera bo już prawie na oczy nie widziałem... omfg
Tomash pisze:Żołądkowa z gwinta! Mój człowiek!
(zaproszony!)
Tylko nie wiem po co mi ta popita, bo słodkie było
Dziś mi kumpel to zaserwował:
http://pl.youtube.com/watch?v=I1IJzJH9aYk
Jestem pod wrażeniem. Dawno nie słyszałem kawałka, w którym poziom muzyki by tak doskonale pasował do poziomu tekstu
Jestem pod wrażeniem. Dawno nie słyszałem kawałka, w którym poziom muzyki by tak doskonale pasował do poziomu tekstu
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
"Skrzypków na każdym nieomal dachu" - prawie jak "Drzewiec w każdym nieomal lesie"...Tomash pisze:Dziś mi kumpel to zaserwował:
Dzięki Tomku. Potrzeba było mi czegoś odmóżdżającego na sen
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Widziałem
Koks jakich mało
Koks jakich mało
Powiem państwu krótko:
http://www.magazyngitarzysta.pl/phpBB2/ ... 5467#85467
Najlepiej wydane (pożyczone ) 2k PLN w ciągu ostatniego co najmniej półrocza
http://www.magazyngitarzysta.pl/phpBB2/ ... 5467#85467
Najlepiej wydane (pożyczone ) 2k PLN w ciągu ostatniego co najmniej półrocza
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Dzisiaj byłam w sklepie - supersam czy insze coś. Wchodzę i od progu trafiam w zasięg wzroku jakiegoś babsztyla w fartuchu. Babsztyl spogląda podejrzliwie, jakbym była gumisiem, który chce coś ukraść. Przechodzę koło jednego rzędu półek... przystaję. Babsko za mną. Przechodzę dalej. Babsko znów lezie za mną i cały czas się patrzy. Przeszłam jeszcze kawałek, do całkiem innego działu, ale baba znów za mną poszła. I patrzy, czy aby nic nie kradnę, obserwuje każdy ruch.
Oż ty, pomyślałam, i zaczęłam kluczyć po sklepie bez większego ładu i składu. Raz szybciej, raz wolniej, w zupełnie dzikich kierunkach. Baba szła za mną, widać było, że już ją to męczy, ale szła dalej, dzielna. Przeszłam jeszcze kilka rzędów, ale już nie mogłam dłużej, bo miałam autobus. Poszłam do kasy z pudełkiem herbaty, baba patrzyła podejrzliwie. Prawie się uśmiechnęła triumfalnie, gdy sięgnęłam do torby i zaczęłam w niej grzebać. Lecz - co za zawód! - zamiast broni wyciągnęłam portfel. Babsztyl zrezygnowany poszedł precz.
Jak to się niektórym nudzi w pracy
Oż ty, pomyślałam, i zaczęłam kluczyć po sklepie bez większego ładu i składu. Raz szybciej, raz wolniej, w zupełnie dzikich kierunkach. Baba szła za mną, widać było, że już ją to męczy, ale szła dalej, dzielna. Przeszłam jeszcze kilka rzędów, ale już nie mogłam dłużej, bo miałam autobus. Poszłam do kasy z pudełkiem herbaty, baba patrzyła podejrzliwie. Prawie się uśmiechnęła triumfalnie, gdy sięgnęłam do torby i zaczęłam w niej grzebać. Lecz - co za zawód! - zamiast broni wyciągnęłam portfel. Babsztyl zrezygnowany poszedł precz.
Jak to się niektórym nudzi w pracy
Nienawidzę takiego zachowania. Strasznie podoba mi się pomysł z przeczołganiem baby i zrobieniem jej maratonu po sklepie - jak się spoci jak świnia, to może następnym razem pomyśli dwa razy przed traktowaniem każdego jak potencjalnego złodzieja.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Też tego nienawidzę. Kilka lat temu ochrona w supermarkecie mnie przeszukiwała - "ot tak" - dziś bym już oczywiście się nie dała, ale że miałam z 13-14 lat, o swych prawach pojęcie zerowe, to już otworzyłam tę torebkę i kieszenie
Dzisiaj to by sobie mogli... ja rozumiem, że mają problem ze złodziejami, ale od tego to są kamery, a nie sklepowe, które upatrzą sobie kogoś i łażą za nim po sklepie.
Dzisiaj to by sobie mogli... ja rozumiem, że mają problem ze złodziejami, ale od tego to są kamery, a nie sklepowe, które upatrzą sobie kogoś i łażą za nim po sklepie.
Na całe szczęście w życiu mi sie coś takiego nie przytrafiło.