WE vs HE

Wood Elves

Moderator: Gremlin

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

Post autor: max1 »

A czemu ich nie dopuszczają;(? (jestem w tym nowy dosyć:()

bartekk
Mudżahedin
Lokalizacja: toruńskie przedmieścia, dokładniej jakubskie przedmieścia

Post autor: bartekk »

jak mi kiedyś powiedział kumpel w klubie keidy bylem przeciw jakiejś zasadzie (chyba że domki, las etc blokują pole widzenia): jeśli masz coś przeciwko, to wygraj parę tournamentów ważnych i golden demona, zgłoś się jako sędzia turnieju, jak zostaniesz przyjęty to napisz wniosek z uzasadnieniem czemu się nie zgadzasz i masz parę tysięcznych części % szans że sie zgodzą. Domki , lasy są do nieba. I tyle.

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

Młody Pajak pisze:
Caledor pisze:ale draidy nie są wrażliwe na ogień (jeśli chodzi ci o flamebale) bo nie jestem pewien o co ci chodzi
Są wrażliwe nie mają w tedy warda
No nie bardzo, Jezeli ogien nie jest magiczny to maja normalnego ward'a wrazliwe na ogien sa tylko treekin'y i treemen (ale ward'a 5+ maja na niemagiczny ogien)

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

bartekk pisze:jak mi kiedyś powiedział kumpel w klubie keidy bylem przeciw jakiejś zasadzie (chyba że domki, las etc blokują pole widzenia): jeśli masz coś przeciwko, to wygraj parę tournamentów ważnych i golden demona, zgłoś się jako sędzia turnieju, jak zostaniesz przyjęty to napisz wniosek z uzasadnieniem czemu się nie zgadzasz i masz parę tysięcznych części % szans że sie zgodzą. Domki , lasy są do nieba. I tyle.
Żeś mi pomógł :? No, ale co w tym dziwnego z domkami i lasami? Może ja jestem jakiś kaleczny, ale nie umiem widzieć przez domy, ani lasy. A skoro zrobili bohaterów specjalnych do GRY bitewnej to chyba są do GRANIA (a jak widać się mylę :( )

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

Bartkowi trzeba pomóc i go olewać bo farmazonów o golden demonie nie da się słuchać.

Siostrami na turnieju nie pograsz za bardzo bo ludzie są negatywnie nastawieni do specjalnych bohaterów ponieważ są często przegięci i destabilizują grę.
Nikt nie może zabronić Tobie używać sióstr jeśli bęziesz nimi grać na zasadach normalnego lorda.

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

Z kumplami będą grać na specjalach (w końcu jeden gnębi mnie eltharionem na gryfie. Chociaż ostatnio zabiłem mu go drzewcem, bez pomocy, czy wcześniejszego obstrzału:)) , a na turniejach będę miał lorda.

A w sumie oni powinni być przegięci, o to przecież mają być bohaterowie, którzy przesądzili o losach nie jednej bitwy:D

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

akurat bohaterowie specjalni WE jacyś przegięci nie są, ale jeśliby dopuszczali imiennych bohaterów na turnieje, to są armie które mogą wystawić prawdziwych rzeźników - Teclis czy Thorek to takie najpopularniejsze warianty, a jest np. Karl Franz w cenie lorda tylko i parę innych kwiatków.

Smok aby dobrze działać potrzebuje lorda który by go kontrolował. W przypadku WE wydajesz ponad 200 pkt. na lorda i szczerze to jego wartość bojowa poza dawaniem Ld 10 jest znikoma. Nawet biedne DE mają lepszego. Nie lubię po prostu grać smokiem o którego muszę się martwić, bo mi lorda byle łucznicy odstrzelić mogą, albo wraży mag z 2d6 S4.
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

Ok, ale z de się nie naśmiewaj:) A co do we, no to szkoda, ale 2 smoki bez lorda nasze, by chyba pokonały star dragona, który kosztuje 620pkt. (?), a 2 nasze 640:)

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

max1 pisze:Ok, ale z de się nie naśmiewaj:) A co do we, no to szkoda, ale 2 smoki bez lorda nasze, by chyba pokonały star dragona, który kosztuje 620pkt. (?), a 2 nasze 640:)
moze tak, moze nie - pamietaj, ze raczej by musialy breaka ustac :) a z DE się nie naśmiewam - mam armię DE na 5-6 tys. punktów, ale z utęsknieniem czekam na jakieś zmiany w AB, bo z obecnego to już nic nie wykrzesam sensownego i odkrywczego
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

No może i tak, ale za różnicę 20 punktów mam przeciwników mających realne szanse wygranej:) Tylko jeszcz sloty...

ODPOWIEDZ