WE vs HE
Moderator: Gremlin
-
- Mudżahedin
- Lokalizacja: toruńskie przedmieścia, dokładniej jakubskie przedmieścia
jak mi kiedyś powiedział kumpel w klubie keidy bylem przeciw jakiejś zasadzie (chyba że domki, las etc blokują pole widzenia): jeśli masz coś przeciwko, to wygraj parę tournamentów ważnych i golden demona, zgłoś się jako sędzia turnieju, jak zostaniesz przyjęty to napisz wniosek z uzasadnieniem czemu się nie zgadzasz i masz parę tysięcznych części % szans że sie zgodzą. Domki , lasy są do nieba. I tyle.
No nie bardzo, Jezeli ogien nie jest magiczny to maja normalnego ward'a wrazliwe na ogien sa tylko treekin'y i treemen (ale ward'a 5+ maja na niemagiczny ogien)Młody Pajak pisze:Są wrażliwe nie mają w tedy wardaCaledor pisze:ale draidy nie są wrażliwe na ogień (jeśli chodzi ci o flamebale) bo nie jestem pewien o co ci chodzi
Żeś mi pomógł No, ale co w tym dziwnego z domkami i lasami? Może ja jestem jakiś kaleczny, ale nie umiem widzieć przez domy, ani lasy. A skoro zrobili bohaterów specjalnych do GRY bitewnej to chyba są do GRANIA (a jak widać się mylę )bartekk pisze:jak mi kiedyś powiedział kumpel w klubie keidy bylem przeciw jakiejś zasadzie (chyba że domki, las etc blokują pole widzenia): jeśli masz coś przeciwko, to wygraj parę tournamentów ważnych i golden demona, zgłoś się jako sędzia turnieju, jak zostaniesz przyjęty to napisz wniosek z uzasadnieniem czemu się nie zgadzasz i masz parę tysięcznych części % szans że sie zgodzą. Domki , lasy są do nieba. I tyle.
-
- Kretozord
Bartkowi trzeba pomóc i go olewać bo farmazonów o golden demonie nie da się słuchać.
Siostrami na turnieju nie pograsz za bardzo bo ludzie są negatywnie nastawieni do specjalnych bohaterów ponieważ są często przegięci i destabilizują grę.
Nikt nie może zabronić Tobie używać sióstr jeśli bęziesz nimi grać na zasadach normalnego lorda.
Siostrami na turnieju nie pograsz za bardzo bo ludzie są negatywnie nastawieni do specjalnych bohaterów ponieważ są często przegięci i destabilizują grę.
Nikt nie może zabronić Tobie używać sióstr jeśli bęziesz nimi grać na zasadach normalnego lorda.
Z kumplami będą grać na specjalach (w końcu jeden gnębi mnie eltharionem na gryfie. Chociaż ostatnio zabiłem mu go drzewcem, bez pomocy, czy wcześniejszego obstrzału:)) , a na turniejach będę miał lorda.
A w sumie oni powinni być przegięci, o to przecież mają być bohaterowie, którzy przesądzili o losach nie jednej bitwy:D
A w sumie oni powinni być przegięci, o to przecież mają być bohaterowie, którzy przesądzili o losach nie jednej bitwy:D
akurat bohaterowie specjalni WE jacyś przegięci nie są, ale jeśliby dopuszczali imiennych bohaterów na turnieje, to są armie które mogą wystawić prawdziwych rzeźników - Teclis czy Thorek to takie najpopularniejsze warianty, a jest np. Karl Franz w cenie lorda tylko i parę innych kwiatków.
Smok aby dobrze działać potrzebuje lorda który by go kontrolował. W przypadku WE wydajesz ponad 200 pkt. na lorda i szczerze to jego wartość bojowa poza dawaniem Ld 10 jest znikoma. Nawet biedne DE mają lepszego. Nie lubię po prostu grać smokiem o którego muszę się martwić, bo mi lorda byle łucznicy odstrzelić mogą, albo wraży mag z 2d6 S4.
Smok aby dobrze działać potrzebuje lorda który by go kontrolował. W przypadku WE wydajesz ponad 200 pkt. na lorda i szczerze to jego wartość bojowa poza dawaniem Ld 10 jest znikoma. Nawet biedne DE mają lepszego. Nie lubię po prostu grać smokiem o którego muszę się martwić, bo mi lorda byle łucznicy odstrzelić mogą, albo wraży mag z 2d6 S4.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
moze tak, moze nie - pamietaj, ze raczej by musialy breaka ustac a z DE się nie naśmiewam - mam armię DE na 5-6 tys. punktów, ale z utęsknieniem czekam na jakieś zmiany w AB, bo z obecnego to już nic nie wykrzesam sensownego i odkrywczegomax1 pisze:Ok, ale z de się nie naśmiewaj:) A co do we, no to szkoda, ale 2 smoki bez lorda nasze, by chyba pokonały star dragona, który kosztuje 620pkt. (?), a 2 nasze 640:)
Draconis - FOR EVER !!!