Jak grać ze skavenami

High Elves

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

no i nilglar ty grasz na popieprzone bitwy ja nei grałem wiecej niż 10k :D

40 Storm werminów to jaks abstrakcja dla mnei :D a iffke nie trudno rzucic na 5kosciach ;) z BoH ;) wiec nie rozumem o co chodzi...
A DP dobrze ostawieni naboku wpadaja jak w masło we wszystko i nawet gosc nie zacznie czarowac jak juz będzie lekko w dupie :D.

Co do ratlingó i Jezzajli mamy bolty i jeszcze troce magi zazwyczaj tez łóczników wiec trudno będzi emu wszystko skitrac ;)

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Nilgar »

clanrat 5 pkt, plague monk 6 pkt, stormvermin 8 pkt - hałastra po 30 łebków to odpowiednio 150 pkt, 180 pkt i 240 punktów. Czy to jest popieprzone??! :shock: bo trzon takiej armii to tylko 720 punktów (liczę dwie bandy clansów) - ile masz Elfów za to? I zostaje jeszcze masa na inne śmierdzące świństwa np 40 jezzaili to tylko 800 punktów, a na mniejsze armie, tak do 2k przecież wystarczy 20.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

jeszcze nei widziałem zeby ktoś grłą na 40 jezzailach :D a wynika to z tego ż eprzy takiej ilości to free fragi prawie jak zaczynasz to nie masz gdzie takeij ilosci schowac a w armi szczórów stracić 5 gości za 100 pts to przesada :d

Awatar użytkownika
Mućka
Chuck Norris

Post autor: Mućka »

No ja max co widzialem to byly 2 osemki czy tam 7 ale moze to z tego powodu ze nie za duzo gram ze szczurami.

Asaliuru
Wałkarz

Post autor: Asaliuru »

2 pytanie... co ja mam do cholery zrobic z tymi plague monkami ??
Jak na razie na 8 bitem padli tylko 2 razy (przeciwnik mial po 2 oddzialy w kazdej bitwie. Ani nie ucieknie jak sie w toto strzela ani nic...

P.S. A dragon princesi odbili sie od nich nawet jak w bok szarzowali :/

ODPOWIEDZ