![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Mam mój pierwszy regiment i nauczyłem się skutecznie tłamsić i niszczyć osobowość brata i mordować go etc, jak twierdzi ukochana babcia (hipochondryczka, dziadek ma przechlapane
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Hycki pisze:Że ktoś zamknął to jeszcze rozumiem bo być może taki temat był, ale żeby odrazu kasować? :/ nieładnie tak
a tak w ogóle witam wszytkim na forum, bo jeszcze nie miałem okazji się przywitać;)
A nie nudzi Ci się tak, spamując tylko?bartekk pisze: spamerem jestem dobrym, ale królowej spamu miejsca nie zabiorę. To nie jest dobre forum do spamu,jeszcze się nie rozkręciłem. Nie wiem kto jest adminem, modem, kto lubi spamować i kogo sprowokować. Co innego forum rodzimego klubu fantastyki- 2 bany, 3 skasowane konta![]()
Ale nakazu nie maHycki pisze:Mi sie wydaje że każdy powinien mieć avatar bo bez avatara jesteś jak bez tawrzy
To źle ci się wydaje.Hycki pisze:Mi sie wydaje że każdy powinien mieć avatar bo bez avatara jesteś jak bez tawrzyTomCio pisze:
Temat był głupi i nie potrzebny. Jak ktoś będzie chciał avatara to sobie go zrobi.
Ten to ma nasrane we łbie.bartekk pisze: Tomcio, czy ty nie jesteś znajomym kapitana marchewy z powieści terrego pratcheta? On tez był taki paker Razz Sami się domyślcie... Fabricati diem, pvnc
Twoje subiektywne zdanie... Ja tam swoje wiem ehh żal dupe ściska jak się niektóre posty czyta tutaj... nawet sobie nie mozna zrobić jakiegoś fake'a wszyscy biorą wszystko na poważnie a sami spamują jak mało.TomCio pisze:
To źle ci się wydaje.
Chomiki są fajne ale jak są nie żywe i można zrobić sobie anatomie. MOzna się sporo nauczyć mój kumpel zrobił raz anatomie szczura przed moimi oczami gdy jadłem hamburgera z macdonalda za 2zł i się porzygałerm :/
ale jesteście fajnibartekk pisze:Co innego forum rodzimego klubu fantastyki- 2 bany, 3 skasowane konta
Zakładasz jakiś głupi temat z avatarami, wyjeżdżasz, ze każdy powinien mieć, a nawet sam takowego nie posiadasz.Hycki pisze:Twoje subiektywne zdanie... Ja tam swoje wiem ehh żal dupe ściska jak się niektóre posty czyta tutaj... nawet sobie nie mozna zrobić jakiegoś fake'a wszyscy biorą wszystko na poważnie a sami spamują jak mało.TomCio pisze:
To źle ci się wydaje.
Farciarz. Ja musze zjeść jeszcze 1 posiłek.Lunn pisze:jutro obsługuję festiwal piosenki obcojęzycznej, czas więc iść do swego legowiska bo pora późną jest
o
i dobranoc