Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Hycki pisze:Że ktoś zamknął to jeszcze rozumiem bo być może taki temat był, ale żeby odrazu kasować? :/ nieładnie tak
a tak w ogóle witam wszytkim na forum, bo jeszcze nie miałem okazji się przywitać;)
Temat był głupi i nie potrzebny. Jak ktoś będzie chciał avatara to sobie go zrobi.
-
- Mudżahedin
- Lokalizacja: toruńskie przedmieścia, dokładniej jakubskie przedmieścia
tomcio: pochwalam
skavenblight: czuję nieodparta chęć skopania paru pobliskich bretońskich tyłków, zniszczenia tych zachłannych HE i wybicia z głowy(dupy?) krasnalom ataku na mój ukochany lasek
spamerem jestem dobrym, ale królowej spamu miejsca nie zabiorę. To nie jest dobre forum do spamu,jeszcze się nie rozkręciłem. Nie wiem kto jest adminem, modem, kto lubi spamować i kogo sprowokować. Co innego forum rodzimego klubu fantastyki- 2 bany, 3 skasowane konta
AHa. wy mówiliście o jakiejś babce, co treści nazi feministyczne rozgłaszała. Dacie mi jej nick/ adres postów? jestem zainteresowany, pośmiałbym się, a tak poza tym: Tomcio, czy ty nie jesteś znajomym kapitana marchewy z powieści terrego pratcheta? On tez był taki paker Sami się domyślcie... Fabricati diem, pvnc
skavenblight: czuję nieodparta chęć skopania paru pobliskich bretońskich tyłków, zniszczenia tych zachłannych HE i wybicia z głowy(dupy?) krasnalom ataku na mój ukochany lasek
spamerem jestem dobrym, ale królowej spamu miejsca nie zabiorę. To nie jest dobre forum do spamu,jeszcze się nie rozkręciłem. Nie wiem kto jest adminem, modem, kto lubi spamować i kogo sprowokować. Co innego forum rodzimego klubu fantastyki- 2 bany, 3 skasowane konta
AHa. wy mówiliście o jakiejś babce, co treści nazi feministyczne rozgłaszała. Dacie mi jej nick/ adres postów? jestem zainteresowany, pośmiałbym się, a tak poza tym: Tomcio, czy ty nie jesteś znajomym kapitana marchewy z powieści terrego pratcheta? On tez był taki paker Sami się domyślcie... Fabricati diem, pvnc
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A nie nudzi Ci się tak, spamując tylko?bartekk pisze: spamerem jestem dobrym, ale królowej spamu miejsca nie zabiorę. To nie jest dobre forum do spamu,jeszcze się nie rozkręciłem. Nie wiem kto jest adminem, modem, kto lubi spamować i kogo sprowokować. Co innego forum rodzimego klubu fantastyki- 2 bany, 3 skasowane konta
Ale nakazu nie maHycki pisze:Mi sie wydaje że każdy powinien mieć avatar bo bez avatara jesteś jak bez tawrzy
To źle ci się wydaje.Hycki pisze:Mi sie wydaje że każdy powinien mieć avatar bo bez avatara jesteś jak bez tawrzyTomCio pisze:
Temat był głupi i nie potrzebny. Jak ktoś będzie chciał avatara to sobie go zrobi.
Ten to ma nasrane we łbie.bartekk pisze: Tomcio, czy ty nie jesteś znajomym kapitana marchewy z powieści terrego pratcheta? On tez był taki paker Razz Sami się domyślcie... Fabricati diem, pvnc
"paker" >>>
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
bartekk, ale ja pytam ogólnie: po kiego tracisz czas na spamowanie?
Ja owszem, że mam 4000 postów z hakiem [z Hakiem to nawet 5000 ], ale poza forum też coś robię, mam jakieś hobby, nie tylko figurkowe. Czytam książki, uczę się, spotykam z ludźmi, i takie tam. Nie masz czegoś takiego?
Tak mnie to ciekawi.
Ja owszem, że mam 4000 postów z hakiem [z Hakiem to nawet 5000 ], ale poza forum też coś robię, mam jakieś hobby, nie tylko figurkowe. Czytam książki, uczę się, spotykam z ludźmi, i takie tam. Nie masz czegoś takiego?
Tak mnie to ciekawi.
Twoje subiektywne zdanie... Ja tam swoje wiem ehh żal dupe ściska jak się niektóre posty czyta tutaj... nawet sobie nie mozna zrobić jakiegoś fake'a wszyscy biorą wszystko na poważnie a sami spamują jak mało.TomCio pisze:
To źle ci się wydaje.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
-
- Mudżahedin
Mam. jestem aktywnym fantastą, lubię modelarstwo figurkowe, lubię czytać, spamowanie też lubię ale najbardziej ze spamu to lubię takie sytuację jak na focie
Lubię spać, malować, rysować i rozmawiać o fantastyce. I o figurkach. Lubię przebywać w towarzystwie znajomych i siedzieć na forum. Lubie basen, no i jestem , moze czasem nieświadomie, dobry w offtopie i spamie. OFC nie tak dobry jak wy , przynajmniej nie to forum
Lubię spać, malować, rysować i rozmawiać o fantastyce. I o figurkach. Lubię przebywać w towarzystwie znajomych i siedzieć na forum. Lubie basen, no i jestem , moze czasem nieświadomie, dobry w offtopie i spamie. OFC nie tak dobry jak wy , przynajmniej nie to forum
Chomiki są fajne ale jak są nie żywe i można zrobić sobie anatomie. MOzna się sporo nauczyć mój kumpel zrobił raz anatomie szczura przed moimi oczami gdy jadłem hamburgera z macdonalda za 2zł i się porzygałerm :/
ale jesteście fajnibartekk pisze:Co innego forum rodzimego klubu fantastyki- 2 bany, 3 skasowane konta
jutro obsługuję festiwal piosenki obcojęzycznej, czas więc iść do swego legowiska bo pora późną jest
o
i dobranoc
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
-
- Mudżahedin
hmm chadzam an konwenty, rozszerzam wiedzę, spamuję na fantasy forach, gram na sesjach rpg robie scenariusze, do sesji. To jest mój żywioł, przez blisko rok działałem aktywnie w lokalnym klubie fantasy ale sobie z niego poszedłem a z powrotem mnie nie przyjęli. Teraz na nowo się wkręcam w to ale tak na poważnie to we wrześniu może wrócę. To co z tym stosunkiem?
Zakładasz jakiś głupi temat z avatarami, wyjeżdżasz, ze każdy powinien mieć, a nawet sam takowego nie posiadasz.Hycki pisze:Twoje subiektywne zdanie... Ja tam swoje wiem ehh żal dupe ściska jak się niektóre posty czyta tutaj... nawet sobie nie mozna zrobić jakiegoś fake'a wszyscy biorą wszystko na poważnie a sami spamują jak mało.TomCio pisze:
To źle ci się wydaje.
Farciarz. Ja musze zjeść jeszcze 1 posiłek.Lunn pisze:jutro obsługuję festiwal piosenki obcojęzycznej, czas więc iść do swego legowiska bo pora późną jest
o
i dobranoc
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Grał ktoś w Assasins Creed ?? Ma ktoś sposób na Templariuszy poza podejściem od tyłu i sztyletem w krtań ? Bo do niektórych nie da sie tak podejść, a w cc nie ma szans z takim.
Qrde ja wiedziałem że z tego nowego Dl to więcej kłopotów będzie niż korzyści. Tak czy siak będę musiał wszystko zrobić sam ;/ Bo nawet nie raczyli odpowiednich modeli wydać w plastikach ;/ Metale to jest porażka dla każdego malarza gracza.
BTW Jakim cudem bartekk znów spamuje ?
Qrde ja wiedziałem że z tego nowego Dl to więcej kłopotów będzie niż korzyści. Tak czy siak będę musiał wszystko zrobić sam ;/ Bo nawet nie raczyli odpowiednich modeli wydać w plastikach ;/ Metale to jest porażka dla każdego malarza gracza.
BTW Jakim cudem bartekk znów spamuje ?