Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Bartkku, jesteś niekwestionowanym mistrzem spamu - 234 posty, i wątpię żeby chociaż 0,1% z nich był sensowny !
A co do mojego "niezrozumienia" z poprzedniej strony - sprawdź sobie jaka grupa ludzi ma napięcie przedmiesiączkowe Zakres 6 klasy podstawówki
A co do mojego "niezrozumienia" z poprzedniej strony - sprawdź sobie jaka grupa ludzi ma napięcie przedmiesiączkowe Zakres 6 klasy podstawówki
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
chyba za wysoko mierzyszFingor pisze:Bartkku, Zakres 6 klasy podstawówki
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ciągle za wysokoSkavenblight pisze:Czwartej.Fingor pisze:Zakres 6 klasy podstawówki
Czwarta, czwarta. Pamiętam, wtedy już nie było środowiska tylko biologia.
Ale wiadomo, teledysk srogi.
No ja właśnie wersji Disturbed słucham. Ale to nie zmienia faktu, że chłopaki z Genesis to wymyślili, nie ?Sykstus pisze: Musze się przekonać czy to jest ich najlepszy kawałek Razz
Wersja Distubed nawet nie jest zła
Ale wiadomo, teledysk srogi.
fakt oryginal wymiata ale ten cover tez jest swietny ... kilka razy widzialem go w tv ale dopiero teraz zauwazylem ze jeden z trzech czolgow na poczatku klipu wyglada jak Rino ... skoro GW ma klopoty finansowe moze zlozyc proces sondowy o lamanie praw autroskichSykstus pisze: Musze się przekonać czy to jest ich najlepszy kawałek
Wersja Distubed nawet nie jest zła:
http://youtube.com/watch?v=9KW8DRSvEoQ
Ale oryginał wraz z teledyskiem wymiata ;P
http://youtube.com/watch?v=gBdUz_IJ4VA
-
- Mudżahedin
- Lokalizacja: toruńskie przedmieścia, dokładniej jakubskie przedmieścia
ehm gdybyś śledził temat to byś wiedział że sprawdziłem sobie co to na wiki. A w szkole nas tego nie uczą
bania: no comment, please...
i tak poza tym, spamuję tylko w tym dziale, reszta postów ( 70%, z czego 70% tej liczby to nie spam) w innych działach to jest sensowna nawet. a za tytuł mistrza spamu- dzięki, sam zawsze siebie nazywałem junior master spamer, żeby nikogo nie sprowokować i zachować pozory skromności. A mistrz spamu to duuuuużoooo więcej
zmotywowaliście mnie do większych starań- do 500 w trzy-5 dni
bania: no comment, please...
i tak poza tym, spamuję tylko w tym dziale, reszta postów ( 70%, z czego 70% tej liczby to nie spam) w innych działach to jest sensowna nawet. a za tytuł mistrza spamu- dzięki, sam zawsze siebie nazywałem junior master spamer, żeby nikogo nie sprowokować i zachować pozory skromności. A mistrz spamu to duuuuużoooo więcej
zmotywowaliście mnie do większych starań- do 500 w trzy-5 dni
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Qrde tez tego nie zauważyłem LOL racja 22s klipu. Ale wygląda jak staro edycyjny rhinos. Chyba że to Rhinos wygląda jak jakiś czołg z 2giej wojny. Ja tam na czołgach się nie znam. Jest tutaj może jakiś znawca ??Treevill pisze:kilka razy widzialem go w tv ale dopiero teraz zauwazylem ze jeden z trzech czolgow na poczatku klipu wyglada jak Rino ... skoro GW ma klopoty finansowe moze zlozyc proces sondowy o lamanie praw autroskich
nie wydaje mi sie zeby kiedykolwiek istnial taki pojazd ... w realu szybko zostal by zniszczony ze wzgledu na duze i plaskie powierzchnie ... jedyny skos to ma tylko z przodu (cholera w poprzednim poscie zrobilem karygodny blad ortograficzny - sądowy oczywiscie a nie sondowy)
Wyedytuj.Treevill pisze: (cholera w poprzednim poscie zrobilem karygodny blad ortograficzny - sądowy oczywiscie a nie sondowy)
bartekk pisze:skavenblight@ w pierwszej gimnazjum
-
- Mudżahedin
- Lokalizacja: toruńskie przedmieścia, dokładniej jakubskie przedmieścia
to była odpowiedź na pytanie pani skavenblight
edit: list który napisałem do fanatyka :
fanatyku(zwracam się tak, bo nie znam imienia). Na wstępie mówię, ze figurki to moje hobby od niedługiego czasu. Ostatnio kupiłem parę bitsów i zacząłem robić figurkę marinsa, z w:40k. Nie znam części, ma bolter i taką dużą rękę z czachą i palcami i rurkami po bokach, zwykły plecak. Hełm kryty, cały, z takim jakby dziobem. Będzie miał na plecaku sztandar i bombę. Nie wiem czy mam prawo go wystawić do pmotm 10, a zależałoby mi. Pozdrawiam, bartek.
edit: list który napisałem do fanatyka :
fanatyku(zwracam się tak, bo nie znam imienia). Na wstępie mówię, ze figurki to moje hobby od niedługiego czasu. Ostatnio kupiłem parę bitsów i zacząłem robić figurkę marinsa, z w:40k. Nie znam części, ma bolter i taką dużą rękę z czachą i palcami i rurkami po bokach, zwykły plecak. Hełm kryty, cały, z takim jakby dziobem. Będzie miał na plecaku sztandar i bombę. Nie wiem czy mam prawo go wystawić do pmotm 10, a zależałoby mi. Pozdrawiam, bartek.
Miałem nie dawać, ale tutaj tylko to pasuje
Bartekk - idź z tym marinsem na Gloria Victis (http://wh40k.pl) do ich PMoTM.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
W ogóle najlepiej idź gdzie indziej.
Chociaż nie ukrywam, czytanie Twoich postów potrafi dostarczyć rozrywki
Chociaż nie ukrywam, czytanie Twoich postów potrafi dostarczyć rozrywki
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
A co, my we francji czy jak?bartekk pisze:ja czytałem taką zajebiszczą recepturkę, jak fajnie to wychodzi
idziesz do lidla lub innego shitu, kupujesz dużo taniej czystej, następnie kupujesz najtańsze 5l baniaki i wylewasz/wypijasz z kumplami 1/4, uzupełniasz wódką, mieszasz i pijesz do bólu. 15 l
Nie tobie jednemuFingor pisze:Chociaż nie ukrywam, czytanie Twoich postów potrafi dostarczyć rozrywki