Kurcze byłem pewien, że było takie zastrzeżenie... Ale zawsze lepiej pomylić się w ten sposóbNa PMotM można wystawiać figsy wszystkich firm, byleby pasowały do tematu.
Galeria Mordheim
Chodzi mi o to żebyś jakimś nożem wyrównał GS wystający poza obręb podstawki... z reszta wytłumaczę ci live.Leszczu_ pisze:powiedział ten co nie ma syfiastejWszystko fajnie tylko jakaś podstawka syfiastaWystarczy że się namęczyłem z usunięciem tej reaperowej "górki"
![]()
Zdecydowanie robisz lepsze fotki![]()
Ma się ten skill
Skavenblight pisze:Bardzo fajny szczur!![]()
Figurka pomalowana na bardzo dobrym poziomie.
Nie ma niczego, czego bym się mogła specjalnie przyczepić ani też czegoś, co bym mogła specjalnie wyróżnić Wink jest pomalowana dobrze, równo. I oddaje skaveński klimat.
Chciałabym ją zobaczyć na stole
Dzięki
Co do spotkania na stole, jeżeli opcja z Twierdzą wypali to pewno zawitam bo mam tam 20 min autobusem, więc niewykluczone że zagramy
BTW wrzuciłem assassina do PMoTM:
http://wfb-pol.org/forum/viewtopic.php?p=192962#192962
Hej.pozwolę sobie wstawić pomalowanego dziś zombiego do mojej bandy w mordheim. jak zwykle najmniej zadowolony jestem ze zdjęcia ...

juz sie przyzwyczailem ze fajnie pomaluje figurke, potem zrobie jej zdjecie i wychodzi jak wychodzi ... ale dosc narzekania

juz sie przyzwyczailem ze fajnie pomaluje figurke, potem zrobie jej zdjecie i wychodzi jak wychodzi ... ale dosc narzekania
Kapitan do Reiklandu (Sword, crossbow & Duelling Pistol):

Wiem, nadlewy nie są usunięte itd. itp. Interesuje mnie sprawa konwersji, umiejscowienia. Prosiłbym o ocenę pracy pod tym kątem, na tyle na ile zdjęcie pozwala.
Figurka jest przekonwertowana z tej:

Wiem, nadlewy nie są usunięte itd. itp. Interesuje mnie sprawa konwersji, umiejscowienia. Prosiłbym o ocenę pracy pod tym kątem, na tyle na ile zdjęcie pozwala.
Figurka jest przekonwertowana z tej:

Ostatnio zmieniony 15 mar 2008, o 20:07 przez Inkq, łącznie zmieniany 1 raz.

Akurat dueling pistol to nie powtarzalny pistolet więc pomysł lekko chybiony.
Wykonanie ujdzie.

Wykonanie ujdzie.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
						KFC-Karl Franz Chicken
Pistolet zostanie zmieniony. Chodzi mi o kusze.Reyki pisze:Akurat dueling pistol to nie powtarzalny pistolet więc pomysł lekko chybiony.
Wykonanie ujdzie.
Pistolet będzie najprawdopodobniej taki (tak wiej jest to lewa ręka):

Ostatnio zmieniony 15 mar 2008, o 20:13 przez Inkq, łącznie zmieniany 1 raz.

- 
				kurka_z_podworka
 - Kretozord

Kuszę trzyma naturalnie z tym, że przy opiłowywaniu moldów będzie problem bo na pewno nie trzyma się najlepiej już teraz a co dopiero podczas skrobania. To samo tyczy się przyszłej konwersji pistoletu.

Spoko. nie jest przymocowane na stałe ;Pkurka_z_podworka pisze:Kuszę trzyma naturalnie z tym, że przy opiłowywaniu moldów będzie problem bo na pewno nie trzyma się najlepiej już teraz a co dopiero podczas skrobania. To samo tyczy się przyszłej konwersji pistoletu.
Wrzuć w rękę jakiś hw  - miecz, sztylet , młot cokolwiek, a kuszę na plecy. Raczej będzie z tym problem bo większość modeli plastikowych (bitsów) jest praworęczna, a chodzi o lewą rękę, więc w grę wchodzi łapka ze sztyletem z imperialnej milicji przerobiona na łapkę z mieczem.

- Skavenblight
 - Naczelna Prowokatorka
 - Kontakt:

- Kapitan Hak
 - Bosman
 - Kontakt:

Inqu, bardzo fajną figurkę wybrałeś na kapitana, a ponadto zgrabnie ją przekonwertowałeś - podoba mi się bardziej od oryginału!

Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!

- Skavenblight
 - Naczelna Prowokatorka
 - Kontakt: