Kurcze byłem pewien, że było takie zastrzeżenie... Ale zawsze lepiej pomylić się w ten sposób Skoro tak to może faktycznie wystawie, choćby po to żeby zobaczyć co powie szersze grono ludziNa PMotM można wystawiać figsy wszystkich firm, byleby pasowały do tematu.
Galeria Mordheim
Chodzi mi o to żebyś jakimś nożem wyrównał GS wystający poza obręb podstawki... z reszta wytłumaczę ci live.Leszczu_ pisze:powiedział ten co nie ma syfiastej Wystarczy że się namęczyłem z usunięciem tej reaperowej "górki"Wszystko fajnie tylko jakaś podstawka syfiasta
Zdecydowanie robisz lepsze fotki
Ma się ten skill .
Skavenblight pisze:Bardzo fajny szczur!
Figurka pomalowana na bardzo dobrym poziomie.
Nie ma niczego, czego bym się mogła specjalnie przyczepić ani też czegoś, co bym mogła specjalnie wyróżnić Wink jest pomalowana dobrze, równo. I oddaje skaveński klimat.
Chciałabym ją zobaczyć na stole
Dzięki . Niestety reszta bandy, szczególnie henchmenów jest pomalowana niezbyt fajnie - skaveny to moja pierwsza banda i na nich uczyłem się malować. Nawet mam gdzieś zdjęcie mojej pierwszej figurki... Kiedyś się zbiorę i ich przemaluje (przynajmniej tych najgorszych), ale jeszcze tyyyle zostało do pomalowania...
Co do spotkania na stole, jeżeli opcja z Twierdzą wypali to pewno zawitam bo mam tam 20 min autobusem, więc niewykluczone że zagramy .
BTW wrzuciłem assassina do PMoTM:
http://wfb-pol.org/forum/viewtopic.php?p=192962#192962
Hej.pozwolę sobie wstawić pomalowanego dziś zombiego do mojej bandy w mordheim. jak zwykle najmniej zadowolony jestem ze zdjęcia ...
juz sie przyzwyczailem ze fajnie pomaluje figurke, potem zrobie jej zdjecie i wychodzi jak wychodzi ... ale dosc narzekania
juz sie przyzwyczailem ze fajnie pomaluje figurke, potem zrobie jej zdjecie i wychodzi jak wychodzi ... ale dosc narzekania
Kapitan do Reiklandu (Sword, crossbow & Duelling Pistol):
Wiem, nadlewy nie są usunięte itd. itp. Interesuje mnie sprawa konwersji, umiejscowienia. Prosiłbym o ocenę pracy pod tym kątem, na tyle na ile zdjęcie pozwala.
Figurka jest przekonwertowana z tej:
Wiem, nadlewy nie są usunięte itd. itp. Interesuje mnie sprawa konwersji, umiejscowienia. Prosiłbym o ocenę pracy pod tym kątem, na tyle na ile zdjęcie pozwala.
Figurka jest przekonwertowana z tej:
Ostatnio zmieniony 15 mar 2008, o 20:07 przez Inkq, łącznie zmieniany 1 raz.
Akurat dueling pistol to nie powtarzalny pistolet więc pomysł lekko chybiony.
Wykonanie ujdzie.
Wykonanie ujdzie.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Pistolet zostanie zmieniony. Chodzi mi o kusze.Reyki pisze:Akurat dueling pistol to nie powtarzalny pistolet więc pomysł lekko chybiony.
Wykonanie ujdzie.
Pistolet będzie najprawdopodobniej taki (tak wiej jest to lewa ręka):
Ostatnio zmieniony 15 mar 2008, o 20:13 przez Inkq, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kretozord
Kuszę trzyma naturalnie z tym, że przy opiłowywaniu moldów będzie problem bo na pewno nie trzyma się najlepiej już teraz a co dopiero podczas skrobania. To samo tyczy się przyszłej konwersji pistoletu.
Spoko. nie jest przymocowane na stałe ;Pkurka_z_podworka pisze:Kuszę trzyma naturalnie z tym, że przy opiłowywaniu moldów będzie problem bo na pewno nie trzyma się najlepiej już teraz a co dopiero podczas skrobania. To samo tyczy się przyszłej konwersji pistoletu.
Wrzuć w rękę jakiś hw - miecz, sztylet , młot cokolwiek, a kuszę na plecy. Raczej będzie z tym problem bo większość modeli plastikowych (bitsów) jest praworęczna, a chodzi o lewą rękę, więc w grę wchodzi łapka ze sztyletem z imperialnej milicji przerobiona na łapkę z mieczem.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Inqu, bardzo fajną figurkę wybrałeś na kapitana, a ponadto zgrabnie ją przekonwertowałeś - podoba mi się bardziej od oryginału!
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: