Kurcze byłem pewien, że było takie zastrzeżenie... Ale zawsze lepiej pomylić się w ten sposóbNa PMotM można wystawiać figsy wszystkich firm, byleby pasowały do tematu.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Chodzi mi o to żebyś jakimś nożem wyrównał GS wystający poza obręb podstawki... z reszta wytłumaczę ci live.Leszczu_ pisze:powiedział ten co nie ma syfiastejWszystko fajnie tylko jakaś podstawka syfiastaWystarczy że się namęczyłem z usunięciem tej reaperowej "górki"
![]()
Zdecydowanie robisz lepsze fotki![]()
Skavenblight pisze:Bardzo fajny szczur!![]()
Figurka pomalowana na bardzo dobrym poziomie.
Nie ma niczego, czego bym się mogła specjalnie przyczepić ani też czegoś, co bym mogła specjalnie wyróżnić Wink jest pomalowana dobrze, równo. I oddaje skaveński klimat.
Chciałabym ją zobaczyć na stole
Pistolet zostanie zmieniony. Chodzi mi o kusze.Reyki pisze:Akurat dueling pistol to nie powtarzalny pistolet więc pomysł lekko chybiony.
Wykonanie ujdzie.
Spoko. nie jest przymocowane na stałe ;Pkurka_z_podworka pisze:Kuszę trzyma naturalnie z tym, że przy opiłowywaniu moldów będzie problem bo na pewno nie trzyma się najlepiej już teraz a co dopiero podczas skrobania. To samo tyczy się przyszłej konwersji pistoletu.
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!