PMotM10 - Chaos Dwarf Hero
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
ludziska co wy sie czepiacie tych wlosow i brody ... to jest jeszcze do skonczenia (dzis pomaluje je do konca i beda ok)
Vincent - to nie murzyn ... ja maluje skore CD w dosc ciemnych kolorach ... cos w rodzaju hindusa ... moim zdaniem CD powinny sie roznic od klasycznych krasnoludow
Vincent - to nie murzyn ... ja maluje skore CD w dosc ciemnych kolorach ... cos w rodzaju hindusa ... moim zdaniem CD powinny sie roznic od klasycznych krasnoludow
zawsze mam takiego pecha ze w kazdej figurce cos nie wyjdzie tak jak bym chcial ... w tej pechowa jest dla mnie skora ale trzeci raz nie bede tego malowal ... dodatkowo wqurwilem sie na ta odslonieta reke no i zalepilem ja gsem (ha ha ha ... chyba to pierwszy przypadek zeby ktos konwertowal figurke czesciowo pomalowana)
tak na marginesie broda i wlosy dalej nie pomalowane ...
jak tak dalej pojdzie to nie wiem czy wyrobie sie z malowaniem tej drugiej figurki
Nijlor - tez myslalem o tym zeby z tylu zrobic klasyczne dredowe wlosy ale za duzo by bylo z tym roboty ... na przyszlosc do takiej ingerencji w figurke zaopatrze sie w drimela (chyba tak to sie fachowo nazywa)
tak na marginesie broda i wlosy dalej nie pomalowane ...
jak tak dalej pojdzie to nie wiem czy wyrobie sie z malowaniem tej drugiej figurki
Nijlor - tez myslalem o tym zeby z tylu zrobic klasyczne dredowe wlosy ale za duzo by bylo z tym roboty ... na przyszlosc do takiej ingerencji w figurke zaopatrze sie w drimela (chyba tak to sie fachowo nazywa)
Dremela
Bardzo podoba mi się pomysł z taką "wschodnią" skórą - wygląda naprawdę fajnie. Jakimi kolorami ją malowałeś?
Bardzo podoba mi się pomysł z taką "wschodnią" skórą - wygląda naprawdę fajnie. Jakimi kolorami ją malowałeś?
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
- Karl_Gustav
- "Nie jestem powergamerem"
Figurka jak zwykle świetna. Czerwień po prostu piękna, a i skóra mi się podoba. Jedyne, do czego mógłbym sie przyczepić, to ta złota obręcz na toporze, przy ostrzu. Mam wrażenie, że farba wyszła na drewniany (?) trzonek. Ach, zapomniałem dodać, że ów trzonek wyszedł świetnie.
No i słusznie moje zdanie identyczne skóra mi się bardzo podoba! Ogólnie jest pro czekam na wykończenie ))de Ville pisze:A jaki ma mieć kolor skóra kolesia, który napier*la w kopalni na przodku pół życia, drugie pół żyje jako lord, ma już kopalnię w dupie i opala się nad jeziorkiem lawy, dla zabicia czasu smagając biczem bladoskórych niewolników? Jak dla mnie git.
mysle ze juz jutro dam fotke skonczonego krasnoluda a od poniedzialku zaczynam malowanie drugiej figurki
Super konwersja i malowanie. Metaliki TAK, nnm NIE!
Bardzo fajna skóra, taka okopcona
Jedyne czego mi brakuje, to bardziej zły charakter modelu. Trzeba był walnąć jakąś bliznę na mordzie albo cuś, bo trochę zbyt grzecznie wygląda jak na chaosiarza
Pozdr!
Bardzo fajna skóra, taka okopcona
Jedyne czego mi brakuje, to bardziej zły charakter modelu. Trzeba był walnąć jakąś bliznę na mordzie albo cuś, bo trochę zbyt grzecznie wygląda jak na chaosiarza
Pozdr!