PMotM10 - Chaos Dwarf Hero

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Vincent
Kradziej

Post autor: Vincent »

no i chyba wykrakałem XD

Awatar użytkownika
Alvares
Mudżahedin

Post autor: Alvares »

Skóra jest very good :)

Natomiast włosy szczypią w oczy.

Ano i pisze się "posypka".

P.

DolmiR
Falubaz

Post autor: DolmiR »

Jak na mnie skora za ciemna stanowczo.

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

Post autor: Treevill »

ludziska co wy sie czepiacie tych wlosow i brody ... to jest jeszcze do skonczenia (dzis pomaluje je do konca i beda ok)

Vincent - to nie murzyn ... ja maluje skore CD w dosc ciemnych kolorach ... cos w rodzaju hindusa ... moim zdaniem CD powinny sie roznic od klasycznych krasnoludow

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Prawada, ja tez maluje na Ciemno, a co do włosów, to mogłyby być zaplecione jak u starych CHd..

Awatar użytkownika
LoGo
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: LoGo »

Extra model!!
Jak dla mnie to włosy są spoko.
A co do skóry to raczej pod ciemnego mulata podchodzi :D
Czekam na skończonego!!
Obrazek

Piotr3K
Kretozord

Post autor: Piotr3K »

Świetna figurka do konwersji na ChD -rzeczywiście ;)
Jak narazie wygląda bardzo dobrze, tylko trochę ciemno (no chyba że masz taki zamysł, że ta armia ma być ciemna, to jest ok)

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

zawsze mam takiego pecha ze w kazdej figurce cos nie wyjdzie tak jak bym chcial ... w tej pechowa jest dla mnie skora ale trzeci raz nie bede tego malowal ... dodatkowo wqurwilem sie na ta odslonieta reke no i zalepilem ja gsem (ha ha ha ... chyba to pierwszy przypadek zeby ktos konwertowal figurke czesciowo pomalowana)

Obrazek

tak na marginesie broda i wlosy dalej nie pomalowane ...

jak tak dalej pojdzie to nie wiem czy wyrobie sie z malowaniem tej drugiej figurki

Nijlor - tez myslalem o tym zeby z tylu zrobic klasyczne dredowe wlosy ale za duzo by bylo z tym roboty ... na przyszlosc do takiej ingerencji w figurke zaopatrze sie w drimela (chyba tak to sie fachowo nazywa)

Awatar użytkownika
Fingor
Chuck Norris

Post autor: Fingor »

Dremela ;)
Bardzo podoba mi się pomysł z taką "wschodnią" skórą - wygląda naprawdę fajnie. Jakimi kolorami ją malowałeś?
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
:roll:

Awatar użytkownika
Qbas
Chuck Norris

Post autor: Qbas »

W końcu jakiś temperament, a nie tylko jakiś pijany przykurcz :wink:

P.S. Uważam, że masz superowskie Chaos Dwarfy :)
Obrazek
Dyskusja na temat Euro 2009 pisze:
Ja się przewidziałem czy 23 - N.Ireland gra na ograch??
TIM GRONNEBERG - OGRES

Szkoci to klimaciarze :D

Awatar użytkownika
Karl_Gustav

Post autor: Karl_Gustav »

Figurka jak zwykle świetna. Czerwień po prostu piękna, a i skóra mi się podoba. Jedyne, do czego mógłbym sie przyczepić, to ta złota obręcz na toporze, przy ostrzu. Mam wrażenie, że farba wyszła na drewniany (?) trzonek. Ach, zapomniałem dodać, że ów trzonek wyszedł świetnie. ;)

Awatar użytkownika
de Ville
Pseudoklimaciarz

Post autor: de Ville »

A jaki ma mieć kolor skóra kolesia, który napier*la w kopalni na przodku pół życia, drugie pół żyje jako lord, ma już kopalnię w dupie i opala się nad jeziorkiem lawy, dla zabicia czasu smagając biczem bladoskórych niewolników? Jak dla mnie git.

Awatar użytkownika
Wood Elf
Wałkarz

Post autor: Wood Elf »

de Ville pisze:A jaki ma mieć kolor skóra kolesia, który napier*la w kopalni na przodku pół życia, drugie pół żyje jako lord, ma już kopalnię w dupie i opala się nad jeziorkiem lawy, dla zabicia czasu smagając biczem bladoskórych niewolników? Jak dla mnie git.
No i słusznie moje zdanie identyczne skóra mi się bardzo podoba! Ogólnie jest pro :) czekam na wykończenie :)))

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

mysle ze juz jutro dam fotke skonczonego krasnoluda a od poniedzialku zaczynam malowanie drugiej figurki

Draco
Chuck Norris

Post autor: Draco »

A mi sie wszystko bardzo podoba ^^ Na poczatku nie poznalem nawet orginalnego modelu..... Treevill przec Ciebie sobie w monitor przywalilem ^^

Awatar użytkownika
thral92

Post autor: thral92 »

no robaczek tez mnie zaskoczyl jakis tydzien temu:P(monitor spotkal sie z dlonia w konsekwencji:P)
figsa superasna, skorka bardzo fajna nie masz sobie nic do zarzucenia:)

Awatar użytkownika
Dzoooma
Chuck Norris

Post autor: Dzoooma »

Dwarfik fajny :) Robaczek irytujący :)
Obrazek
Zapytaj mnie co sądzę o GW...

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

krasnolud w 99 % skonczony bo lokiec musze poprwawic (prawdopodobnie nowe malowanie nic nie da ... trzeba bedzie polorzyc nowa warstwe gs) ... a teraz zabieram sie za malowanie drugiej figurki konkursowej

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Kol0

Post autor: Kol0 »

Jak dla mnie świetna!
Dobra konwersja.Bardzo mi się podobają metaliki, skóra i ogólnie dobór kolorów. Rzeczywiście GS na łokciu nie wygląda za dobrze... Ale mam nadzieję że coś z tym zrobisz :)
Czekam na drugą figurkę :D

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Super konwersja i malowanie. Metaliki TAK, nnm NIE! :)
Bardzo fajna skóra, taka okopcona ;)
Jedyne czego mi brakuje, to bardziej zły charakter modelu. Trzeba był walnąć jakąś bliznę na mordzie albo cuś, bo trochę zbyt grzecznie wygląda jak na chaosiarza ;)
Pozdr!

ODPOWIEDZ