![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Mengil Manhides Manflayers
Moderator: Yudokuno
nie wiem o co ci chodziło z tym "hire" i "choose" mi chodziło tylko o to że według tego wszystkie armie(w tym DE) poza Bretonią, HE, WE i Dwarfami mogą wziąć manflayersów ale Jankiel chyba już wszystko wyjaśniłMikusz pisze:W końcu znależli się ludzie, którzy się znają.No i ja właśnie nie wyszukiwałem się różnicy w 'hire' i 'choose', tylko szedłem tokiem myślenia pytającego. Mam nadzieję, że teraz wszyscy zrozumieją.
moim zdaniem mengila zrobią special charakteremJankiel pisze:Muszę się pochwalić, że dzięki Kubie Paraszczakowi stałem się szczęśliwym posiadaczem 10 mengili z 3 edycji.
Mam wielką nadzieję, że pojawią się nowym kodeksie, jako oddział do wzięcia, bez herosa i sztandarowego.
a moim zdaniem nie będzie ani takiego oddziału ani speccharactera :p Przecież figurek w sprzedaży już nie ma ;P
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
Widukind z Korwei, Kronika Saska
Widukind z Korwei, Kronika Saska
dziwne bo ja ich widzeRitchie pisze:a moim zdaniem nie będzie ani takiego oddziału ani speccharactera :p Przecież figurek w sprzedaży już nie ma ;P
http://uk.games-workshop.com/storefront ... orignav=13
Powiem nawet ze czekam na znajomego ktory wracajac z anglii dostarczy mi promocyjnie boxik i beda bardzo ladni shadzi z nich
Mengil i jego banda pozostaną, po wyjściu nowego AB pewnie tam gdzie są czyli wśród najemników. Według mnie nie ma sensu robić z niego dodatkowego special charaktera.Ritchie pisze:a moim zdaniem nie będzie ani takiego oddziału ani speccharactera :p Przecież figurek w sprzedaży już nie ma ;P
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
No ale to żadna różnica, przecież i tak możemy ich wystawiać, a tak też w innych armiach można sobie nimi pograć. Ważne żeby chłopaki dostali nowe zasady: Heta, AP, Afi czy co tam inne DE będą miały.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
Z hatem oraz tymi nowymi zasadami do kusz to będą chyba najlepszym odziałem DoW. Tylko żeby GW o nich nie zapomniało.Vincent pisze:+1 atak w szarży to by byłą masakra
oczywiście, że są dopuszczani, chyba że zakazuje się grania DoW w całości. Ale to się bardzo rzadko zdarza. Jeśli już czegoś zakazują z DoW to armat.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)