Porządku.Motyl pisze:Tak więc, czego tam nie masz?
Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
max1 zachowuje sie jak bartekk ... w niezwyklych pisze sie o tym co jest niezwiazane z wbf ale bez przesady
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Przepraszam cię Treevill'u, ale to ma związek, ponieważ jadę tam na wymianę figurkami.
Ale postaram się już tego nie robić...
Chociaż to i tak ma chyba większy związke niż święta, nawet sama nazwa faber już sprawia, że to już jest bliżej związane z bitewniakiem, niż szafa, albo święta
Skavenblight - Bardzo ci dziękuję
Ale postaram się już tego nie robić...
Chociaż to i tak ma chyba większy związke niż święta, nawet sama nazwa faber już sprawia, że to już jest bliżej związane z bitewniakiem, niż szafa, albo święta
Skavenblight - Bardzo ci dziękuję
ehhhh ... no bez przesady nie przepraszaj mnie ... z mojej strony tez strzelilem gafe ... ale to tak wygladalo jak zachowanie kolesia ktory ostro dzialal mi na nerwy ....
bartekk dostał bana?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
moze skracal sobie kalbel od klawiatury tak jak pewny mlot na forum o tematyce PC ... niezla beczka z tego byla (tnij ku..a tnij !!!!)
Ale proszę was, ja się z tym chowańcem naprawdę pytam. Jak sądzicie?
A mam takie przemyślenia ostatnio, a mianowicie: elfów wysokich na 2k jest powiedzmy 75 figurek - mocna, ale mało liczebna, a skavenów na 2k może być nawet 1000 (sami slevi, bez command groupów) - niby armia statystycznie tragiczna, ale nie wiem czy coś jest w stanie powstzrymać taką hordę Nawet najmocniejsze czary nie mają sensu, powiedzmy, że hiper potężny czar zabije 15, a co z pozostałymi 985? nic
Oczywiście nie chodzi mi o dokładnie coś takiego, ale powiedzmy takich szczurków 750 - za resztę magów i jakieś może działo jak starczy
A mam takie przemyślenia ostatnio, a mianowicie: elfów wysokich na 2k jest powiedzmy 75 figurek - mocna, ale mało liczebna, a skavenów na 2k może być nawet 1000 (sami slevi, bez command groupów) - niby armia statystycznie tragiczna, ale nie wiem czy coś jest w stanie powstzrymać taką hordę Nawet najmocniejsze czary nie mają sensu, powiedzmy, że hiper potężny czar zabije 15, a co z pozostałymi 985? nic
Oczywiście nie chodzi mi o dokładnie coś takiego, ale powiedzmy takich szczurków 750 - za resztę magów i jakieś może działo jak starczy
- monsterstar
- Chuck Norris
Kto by miał kase żeby ich kupić... kto by miał ochote ich skleić... kto by miał ochote ich pomalować...
Przynajmniej ja tak myśle.
Pozdro
Przynajmniej ja tak myśle.
Pozdro
Jeden oddział panikuje i wszystko leci za stół
Ale wróćmy do tematu
Ale wróćmy do tematu
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
A jaki jest temat? Niezwykli I generalnie od dyskusji o młotku są inne miejsca, chyba Skavenblight mnie poprze
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: