Porządku.Motyl pisze:Tak więc, czego tam nie masz?
Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
max1 zachowuje sie jak bartekk ... w niezwyklych pisze sie o tym co jest niezwiazane z wbf ale bez przesady
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Przepraszam cię Treevill'u, ale to ma związek, ponieważ jadę tam na wymianę figurkami.
Ale postaram się już tego nie robić...
Chociaż to i tak ma chyba większy związke niż święta, nawet sama nazwa faber już sprawia, że to już jest bliżej związane z bitewniakiem, niż szafa, albo święta![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Skavenblight - Bardzo ci dziękuję![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ale postaram się już tego nie robić...
Chociaż to i tak ma chyba większy związke niż święta, nawet sama nazwa faber już sprawia, że to już jest bliżej związane z bitewniakiem, niż szafa, albo święta
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Skavenblight - Bardzo ci dziękuję
ehhhh ... no bez przesady nie przepraszaj mnie ... z mojej strony tez strzelilem gafe ... ale to tak wygladalo jak zachowanie kolesia ktory ostro dzialal mi na nerwy ....
bartekk dostał bana?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
moze skracal sobie kalbel od klawiatury tak jak pewny mlot na forum o tematyce PC ... niezla beczka z tego byla
(tnij ku..a tnij !!!!)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Ale proszę was, ja się z tym chowańcem naprawdę pytam. Jak sądzicie?
A mam takie przemyślenia ostatnio, a mianowicie: elfów wysokich na 2k jest powiedzmy 75 figurek - mocna, ale mało liczebna, a skavenów na 2k może być nawet 1000 (sami slevi, bez command groupów) - niby armia statystycznie tragiczna, ale nie wiem czy coś jest w stanie powstzrymać taką hordę
Nawet najmocniejsze czary nie mają sensu, powiedzmy, że hiper potężny czar zabije 15, a co z pozostałymi 985? nic
Oczywiście nie chodzi mi o dokładnie coś takiego, ale powiedzmy takich szczurków 750 - za resztę magów i jakieś może działo jak starczy![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
A mam takie przemyślenia ostatnio, a mianowicie: elfów wysokich na 2k jest powiedzmy 75 figurek - mocna, ale mało liczebna, a skavenów na 2k może być nawet 1000 (sami slevi, bez command groupów) - niby armia statystycznie tragiczna, ale nie wiem czy coś jest w stanie powstzrymać taką hordę
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Oczywiście nie chodzi mi o dokładnie coś takiego, ale powiedzmy takich szczurków 750 - za resztę magów i jakieś może działo jak starczy
- monsterstar
- Chuck Norris
Kto by miał kase żeby ich kupić... kto by miał ochote ich skleić... kto by miał ochote ich pomalować... ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Przynajmniej ja tak myśle.
Pozdro
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Przynajmniej ja tak myśle.
Pozdro
Jeden oddział panikuje i wszystko leci za stół ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ale wróćmy do tematu![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ale wróćmy do tematu
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
A jaki jest temat? Niezwykli
I generalnie od dyskusji o młotku są inne miejsca, chyba Skavenblight mnie poprze ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: