Bitwa o Białystok, 10-11.05.2008
Super. Patrze ze zapowiada sie coraz weselej
Jesli zas chodzi o noclegi, to dogadujemy sprawe aby byla oddzielna salka na spanie z materacami (ci co byli rok temu na challangerze to wiedza, ze bardzo fajna. Sa prysznice, scianka wspinaczkowa, sniadanko), oraz akademiki (sa juz zalatwione, cena 15zl za osobe, ale rok temu tez tak mialo byc, a byly za darmo, wiec kto wie kto wie...).
Jest tez trzecia opcja: noclegi u nas na chacie. Miejsc mamy na ok 20osob, takze luz, ale to raczej opcja gdyby tamte odpadly, bo fajnei byloby aby wszyscy spali razem, ehem, I mean w jednym miejscu
Juwenalia zaczynaja sie juz od wtorku, takze mozna przyjedzac juz wczesniej aby zasmakowac wschodniej goscinnosci Wkrotce podamy plan imprez az od wtorku (z tego co pamietam we wtorek Bulldog, czwartek OSTR, piatek Discopolo -yeah!, Sobota rock).
Dbra, koncze bo spac isc trzeba. Bedziemy Was informowac o wszystkim na biezaco, takze szykujcie swoje armie i (co wazniejsze!) watroby, bo majowka bedzie pierwsza klasa
Jesli zas chodzi o noclegi, to dogadujemy sprawe aby byla oddzielna salka na spanie z materacami (ci co byli rok temu na challangerze to wiedza, ze bardzo fajna. Sa prysznice, scianka wspinaczkowa, sniadanko), oraz akademiki (sa juz zalatwione, cena 15zl za osobe, ale rok temu tez tak mialo byc, a byly za darmo, wiec kto wie kto wie...).
Jest tez trzecia opcja: noclegi u nas na chacie. Miejsc mamy na ok 20osob, takze luz, ale to raczej opcja gdyby tamte odpadly, bo fajnei byloby aby wszyscy spali razem, ehem, I mean w jednym miejscu
Juwenalia zaczynaja sie juz od wtorku, takze mozna przyjedzac juz wczesniej aby zasmakowac wschodniej goscinnosci Wkrotce podamy plan imprez az od wtorku (z tego co pamietam we wtorek Bulldog, czwartek OSTR, piatek Discopolo -yeah!, Sobota rock).
Dbra, koncze bo spac isc trzeba. Bedziemy Was informowac o wszystkim na biezaco, takze szykujcie swoje armie i (co wazniejsze!) watroby, bo majowka bedzie pierwsza klasa
Z Łodzi jedziemy Rihno Nurgla:
Wybrańcy Kalmara:
Sumo
Ja
Nars
Kard
Jardzioch
Wybrańcy Kalmara:
Sumo
Ja
Nars
Kard
Jardzioch
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Aleksander "Murmandamus" Wasita z Radomia się zgłasza
- swieta_barbara
- habydysz
Fajne scenariusze, postaram sie przybyc.
- swieta_barbara
- habydysz
No wlasnie - jakwyglada kwestia alkoholizowania sie w czasie i po turnieju? Wolna reka? Czy bede musial pilnowac?? =]
Ja tam takiego pilnującego się nie boję A właściwie pod taką opiekę chętnie się oddam
Śniadanko, które nie jest bułką z jogurtem, wreszcie!!
A dla tych którzy będą pokazuję moją rozpę, propozycje Challanga dawać na PW
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=202038#202038
A dla tych którzy będą pokazuję moją rozpę, propozycje Challanga dawać na PW
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=202038#202038
Pociesze Cię bardziej będzie kierowca który bedzie co 30 min jeździł do lokalu po zamówienia na pizze,spaghetti,risottotomekjar pisze:Śniadanko, które nie jest bułką z jogurtem, wreszcie!!
na miejscu o ile bedzie ladna pogoda bedzie Grill karkóweczka kiełbasa...
oraz wszelkiej maści fast-foody
Inferno, u mnie problemem są śniadania głównie... Budzę się rano, ekhm, zmęczony i mam tylko kilka chwil do pierwszej bitwy. Wtedy właśnie udaję się do najbliższego sklepu po bułkę i Yogobellę brzoskwiniową i zjadam już podczas bitwy. Ciepłe śniadanie będzie miłą odmianą
Kwestie alkoholową jeszcze dogadamy. Narazie jest standardowy zakaz picia na sali podczas turnieju, ale przed sala turnieju, na zewnatrz bedzie ogródek piwny (pamietajmy ze to Juwenalia ), wiec tam na pewno bedzie mozna wypić, a czy bedzie mozna to wniesc do srodka, to sie bedziemy dowiadywac...