Najmniej klimatyczna armia ??

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mastema
Mudżahedin
Kontakt:

Post autor: Mastema »

SauruS PoweR ja akurat co do lizków mam mieszane uczucia.. jako społeczność mają swóje miejsce na globie, całkiem sporo w sumie :D a poza tym Slaanowie, czy jakos tak... no cholera, nawet elfy nie odegrały takiej roli w histroii świata jak oni!!! więc może to że fiksy są trochę egzotyczne pozostawmy w spokoju :) ale z dugiej strony , jak wystawić taka armię jaszczórów naprzeciw ogrom to trohcę faktycznie nieklimatyczne no bo przecież to raczej niemożliwe by było, no bo co by robiły Ogry w Lustrii i z drugiej strony co lizaki w ich królestwach :? ... ale cóz, jest to gra bitwena i każdy zbiera taka armię jaką lubi... chuba że ktos zbiera HE :P żart oczywiście

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

Kolego jeszcze jest southland :wink:

Pytanie do miłego Ogra; Czy przypadkiem ogry nie zyja na terenach wysunietych na polnoc od southlandu?

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Nie.
Mountains of Mourn są w sumie na północ, ale też trochę na wschód i do tego za daleko od Southlands żeby uznać je za ziemie przylegające do nich. Tak mi się zdaje.

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

No czyli skinki moga podreptac na rzadanie slana i zapluc pare ogrow :D
Nie widze w tym nic nieklimatycznego :wink:

Awatar użytkownika
Mastema
Mudżahedin
Kontakt:

na moje oko to te parę skinków troche by prewiało, w wypuść sobie legwana na snieg i zobacz ile przeżyje :wink: , no to było na tyle :D aha, do kogo było stwierdzenie ,,miły ogr"? :P

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

do miłego ogra...
a jesli chodzi o snieg to skinole daly by rade troche futerka ze szczurow i jest git :)

Awatar użytkownika
Mastema
Mudżahedin
Kontakt:

Albo niech sie nawpierniczają spacznia :D efekt ten sam, tylko może im cos jescze wyrosnąć :P

Awatar użytkownika
Szczur6
Mudżahedin

Post autor: Szczur6 »

no jak miło się zrobiło nikt nie marudzi na chaos :twisted: a jak komuś doradzają wybór armii według klimatu to same elfy, albo krasie proponują, a tutaj je obsmarowywują (mało ale jednak) :wink:

Awatar użytkownika
Brat Tomasz
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Brat Tomasz »

SauruS PoweR pisze:Zastanawiam sie tylko czy ktokolwiek z osob ktore mowily o lizakach ze sa nie klimatyczne czytały fluff :roll:
Weź chłopie troche na wstrzymanie - ludzie sobie freestyle'ują o dupie maryni a ty sie cisnieniujesz jakies prywatne wiadomości wypisujesz jak by ci ktos chciał na figurki nas...ć ;)
wielki fluffowiec sie znalażł (dobrze że nie flufferka) ;)
troche luzu.... to są przecież plastikowe ludziki, potworki i żabki :-)

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Brat Tomasz pisze:
SauruS PoweR pisze:Zastanawiam sie tylko czy ktokolwiek z osob ktore mowily o lizakach ze sa nie klimatyczne czytały fluff :roll:
Weź chłopie troche na wstrzymanie - ludzie sobie freestyle'ują o dupie maryni a ty sie cisnieniujesz jakies prywatne wiadomości wypisujesz jak by ci ktos chciał na figurki nas...ć ;)
wielki fluffowiec sie znalażł (dobrze że nie flufferka) ;)
troche luzu.... to są przecież plastikowe ludziki, potworki i żabki :-)
ojej :oops:
...kto się ciśnie to się ciśnie :)

pzdr :wink:

Awatar użytkownika
Brat Tomasz
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Brat Tomasz »

bla bla bla. talk to the hand :P

ODPOWIEDZ