Najmniej klimatyczna armia ??
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
SauruS PoweR ja akurat co do lizków mam mieszane uczucia.. jako społeczność mają swóje miejsce na globie, całkiem sporo w sumie a poza tym Slaanowie, czy jakos tak... no cholera, nawet elfy nie odegrały takiej roli w histroii świata jak oni!!! więc może to że fiksy są trochę egzotyczne pozostawmy w spokoju ale z dugiej strony , jak wystawić taka armię jaszczórów naprzeciw ogrom to trohcę faktycznie nieklimatyczne no bo przecież to raczej niemożliwe by było, no bo co by robiły Ogry w Lustrii i z drugiej strony co lizaki w ich królestwach ... ale cóz, jest to gra bitwena i każdy zbiera taka armię jaką lubi... chuba że ktos zbiera HE żart oczywiście
na moje oko to te parę skinków troche by prewiało, w wypuść sobie legwana na snieg i zobacz ile przeżyje , no to było na tyle aha, do kogo było stwierdzenie ,,miły ogr"?
Albo niech sie nawpierniczają spacznia efekt ten sam, tylko może im cos jescze wyrosnąć
- Brat Tomasz
- "Nie jestem powergamerem"
Weź chłopie troche na wstrzymanie - ludzie sobie freestyle'ują o dupie maryni a ty sie cisnieniujesz jakies prywatne wiadomości wypisujesz jak by ci ktos chciał na figurki nas...ćSauruS PoweR pisze:Zastanawiam sie tylko czy ktokolwiek z osob ktore mowily o lizakach ze sa nie klimatyczne czytały fluff
wielki fluffowiec sie znalażł (dobrze że nie flufferka)
troche luzu.... to są przecież plastikowe ludziki, potworki i żabki
ojejBrat Tomasz pisze:Weź chłopie troche na wstrzymanie - ludzie sobie freestyle'ują o dupie maryni a ty sie cisnieniujesz jakies prywatne wiadomości wypisujesz jak by ci ktos chciał na figurki nas...ćSauruS PoweR pisze:Zastanawiam sie tylko czy ktokolwiek z osob ktore mowily o lizakach ze sa nie klimatyczne czytały fluff
wielki fluffowiec sie znalażł (dobrze że nie flufferka)
troche luzu.... to są przecież plastikowe ludziki, potworki i żabki
...kto się ciśnie to się ciśnie
pzdr
- Brat Tomasz
- "Nie jestem powergamerem"
bla bla bla. talk to the hand