do bankructwa ?
Euro Comp score nie rusza demonów na PG
Sensowny Comp score tez ich nie ruszy.
A ludzie juz skupuja demony

w sensie jak jest ograniczenie 9 power dice'ow na ture to 2 czar tzeentcha (ten generujacy kostki powera) jest bezuzytecznyKruti pisze:Shino pisze:jedynie 2 teczy jest nieuzyteczna![]()
Shino - zlituj się...
tak a w czym ?trikk pisze:Ten compscore rusza demony!
800 pkt w herosach?!
Maks 9 PD na turę?
zakaz dublowania rare?
to też nie fajnie, bo co jeżeli komuś podoba się taka rozpiska, jest wg niego klimatyczna i lubi nią grać... skoro na turnieju nie ma obostrzeń, to dlaczego ma grać czymś co mu do gustu nie przypadło?zafael pisze: Ja widzac kolesia z tego typu rozpa - nazywam dzieckiem nieumiejacym grac jak pożadny mezczyna
Zgoda. Tylko jak chcesz sprawić żeby nowi gracze myśleli sami za siebie i grali tym co lubią jeśli standardowa rozmowa w masowo obleganym dziale forum jakim są "rozpiski" wygląda tak:zafael pisze: Najlepszym comp scorem, powinnimy byc my sami
Ja widzac kolesia z tego typu rozpa - nazywam dzieckiem nieumiejacym grac jak pożadny mezczyna
Dlatego właśnie prawie nigdy nie wystawiam swojej rozpiski w dziale na nie przeznaczonym. Wolę sobie zagrać na czymś innym bez wysłuchiwania, że mam wywalić lorda na tarczy i wepchnąć kowadło itd....Remo pisze:Czy dział rozpiski nie powinien zawiereć po jednej albo kilku "jedynych słusznych" rozpisek do wglądu do początkujących? Przecież co by nie napisali to i tak cała reszta zmienia ich rozpę pod standard (do zwymiotowania).
Praca u podstaw
gram ta armia i dobrze wieim jak ona dzialaIzo pisze:TK na HLP jest tak samo przegięta jak każda rozpa do WE, Bretki, Skavenów, HE, Imperium, czy VC. TK płaci za świetną magię brakiem marszu i mięciutkimi oddziałami. Jest to IMO najbardziej zbalansowana armia w WFB i nie wmówicie mi że jest inaczej ^^ Każdy może pojechać TK i vice versa. Zależy od tego jak grasz już w tym wypadku.
wydaje mi się, że akurat starzy wyjadacze zbytnio by nie stracili w turniejach, natomiast nowsi gracze widząc, że przegrywają z rozpiską złożoną dość "lekko" pomyślą, że jednak armia sama nie gra.Murmandamus pisze:Przykłąd z góry musi byc poparty jakimiś ustaleniami LS dla turniejów. Bo inaczej powiedzmy kilku tak zrobi , jeśli osiągnie gorsze wyniki niż zwykle to im się odechce i powrócą do starych sposobów. Albo w ogóle nie da przykładu póki nie będzie obwarowania oficjalnego LS.