![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
btw.
Ironi zabijają dokładnie tyle samo co np. longi i hamerrersi z kombem tarcza+broń ręczna. (Czyli tak naprawdę nic.)
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
A skąd wiesz próbowałeś? To mnie denerwuje, że ludzie marudzą na forach, zamiast marudzić u producenta. Z tego co się orientuję pracownicy GW, raczej nie zwracają uwagi na forumowe marudzenia. I na marudzenia w ogóle, albo też wypowiadają się w zasadzie tylko po to aby nakręcić sprzedaż. Ale już np. powiedzieć czegoś konkretniejszego np. o mail-orderze, nie potrafią. Z resztą bardzo dobrze widać to na tym forum. Gav kiedyś się przyznał, że jak robił AB, to testerów nie słuchał. W związku z czym można domniemywać, że to powszechna praktyka w tej firmie. Jedyny znany mi przypadek kiedy wyszła jakaś erratka, to DE, ale wtedy ludzie zebrali się do kupy i mocno GW przycisnęli. Jedyna rada to bezpośrednio kopnąć GW w jaja i kopać cały czas. Dopiero wtedy zostanie się zauważonym. Jak wszędzie z resztą. A nie marudzić, że moich marudzeń nikt od nich nie zauważy. A tak poza tym. Ilu to pracowników GW zna język polski?Kal_Torak pisze:Hehe milo mi, ale zadne moje petycje nie pomoga. Pewnie wielu ludzi zwraca im na to uwage. Kurcze zwracaja im na to uwage 3 dekady!! Jednak nic to nie daje.
Tym tekstem mnie zabiłeś !!okurdemol pisze:Gav kiedyś się przyznał, że jak robił AB, to testerów nie słuchał. W związku z czym można domniemywać, że to powszechna praktyka w tej firmie.
Chodźmy-zróbcie. Moje gratulacje. Czekam na twój pierwszy ruch.Ale fakt masz racje. Trzeba spróbować. W tym wypadku trzeba:
- dowiedzieć się jak są robione AB tak aby nie bylo teoretyzowania na ten temat
- Wziąść kilku bardzo doświadczonych graczy z pomysłem na gre i dużuymi chęciami i napisać np. w pdfie taki praktyczny przewodnik po armiach VI i VII edycji, ich zestawien, masy przykladow balansu jendostek, porownania mocy jednych zdolnosci do drugich. Zwrócić uwage na koszty takich zdolności, sposobu robienia grywalnych przedmiotów magicznych, tak aby ilość grywalnych kombinacji byla kilkukrotnie większa etc.
- Dowiedzieć się czy takie "petycje" do GW były wysyłane wcześniej lub są nadal i co w rezultacie dąły
- Zrobić z tego coś oficjalnego z petycją, podpisami i całą masą innych rzeczy.