26 IV Imperium gier - parówka 2x750pts.

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
GreatTaurus
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: GreatTaurus »

Romendakil - proszę o dopisanie Emeryta z Chaos Dwarfami. pokażemy Wam nowe znaczenie terminu "Linia Maginota"!

Awatar użytkownika
Romendakil
Mudżahedin

Post autor: Romendakil »

Ku chwale Imperium ( krasnoludzkiego oczywiście:) ).

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Więc zostało jedno miejsce. Jak nikt się nie zgłosi to będzie nieparzyście:)
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
c4h10
Masakrator

Post autor: c4h10 »

Kszyyy dodaj Bobra (TK) - jak znajdzie się chętny to będzie z nim w parze w przeciwnym wypadku może zagrać dwoma róznymi armiami.

Awatar użytkownika
Oskar
Wodzirej

Post autor: Oskar »

Lepiej jak jest ocena bo to mobilizuje ludzi do malowania armii ;)
Beka na maxa

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Jeśli przyjdzie Leszek to będzie ocena, jeśli nie to nie będzie jej. Bobra dopisuje, jeśli ktoś jest chętny bez pary, lub jeśli partner np. nawali to może zagrać z Khemri. Dawno ich u nas nie było tak swoją drogą.
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Ocena malowania jest ok i powinna być wszędzie.

Btw maluje na zamówienie ktoś chętny... :D :wink:

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Obojętnie czy jest ocena malowania, czy jej nie ma, i tak wygrywa Dydu. Tym razem w parze z Oskarem, więc był to sojusz elfi - tych napuszonych i tych z lasu ;-)
Zaraz za nimi uplasowali się niedawni zwycięzcy parówki (jak ktoś słusznie napisał na naszym hall of fame - Dyda wtedy nie było), czyli Ząbek i Michał Rdzanek (któremu dziękuję za pomoc w ułożeniu stołów i pogawędkę przed rozpoczęciem turnieju). Trzeci był DaBossa z Rafałem Kempą. Tuż za podium absolutnie najbardziej barwna para - maskotka turnieju Darek Butanowicz (co nie szarżujesz na Salki?) i Raptor. Pełne wyniki już jutro. Pozdrawiam wszystkich.
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Dyd to plew i jakbym był to bym go zjechał bo z moimi szczurami wygrał raz a inne WE jeszcze ani razu 8)

Ale cóż nie mogłem wpaść, zróbcie w piatek turnieje to go bede jechał :wink:

Pozdro

Awatar użytkownika
Danrakh
Falubaz

Post autor: Danrakh »

ksch pisze:Obojętnie czy jest ocena malowania, czy jej nie ma, i tak wygrywa Dydu. Tym razem w parze z Oskarem, więc był to sojusz elfi - tych napuszonych i tych z lasu ;-)
Zaraz za nimi uplasowali się niedawni zwycięzcy parówki (jak ktoś słusznie napisał na naszym hall of fame - Dyda wtedy nie było), czyli Ząbek i Michał Rdzanek (któremu dziękuję za pomoc w ułożeniu stołów i pogawędkę przed rozpoczęciem turnieju). Trzeci był DaBossa z Rafałem Kempą. Tuż za podium absolutnie najbardziej barwna para - maskotka turnieju Darek Butanowicz (co nie szarżujesz na Salki?) i Raptor. Pełne wyniki już jutro. Pozdrawiam wszystkich.
Rafałem Kępą :wink:
Turniej przyjemny, mój debiut na Dietla i na starcie trzecie miejsce 8) (brakowało nam ponoć 1 pkt do Ząbka i Michała).
"Lis Pustyni" zakupiony w ramach nagrody na pierwszy rzut oka prezentuje się nieźle (świetne zdjęcia z afrykańskiego teatru WWII), zobaczymy jak z grywalnością.
Swoją drogą fajny lokal, blisko m.in. do "chińczyka" - w ostatniej bitwie zniszczyliśmy przeciwników psychicznie mlaskając nad "makaronem sojowym" (błee) i "psiną w 5 smakach" (mmm).
Jak zwykle wygrali ci, którzy najlepiej wałowali :wink: ale tak to już w życiu bywa - następnym razem Dydu, następnym razem :wink:
Dzięki za turniej i za bitwy.
Pozdrawiam.
Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Hehe, znowu zrobiłem błąd w nazwisku, w dosyć żenujący sposób, sorki. Dzięki za dobre słowo, świadkiem Waszego "mlaskania" byłem, efekt tej broni psychologicznej był dosyć sycący :-) I tak - zabrakło Wam jednego punktu.
Skaven - fakt, że brakuje Twoich szczurów, zresztą gdyby Oskar wpadł na jakiegoś singla to też może zwycięzca mógłby być inny. Póki co królem Dietla wciąż jest Dydu :-)

Pełne wyniki:
1. Dydu WE - Oskar HE 41pkt.
2. Ząbek Lizaki i Michał Rdzanek Bretka 36pkt
3. DaBossa OiG i Rafał Kępa Dwarfs 35pkt.
4. Piotr i Alek Nowakowie WE i Emp 33pkt.
5. Bober TK+VC 33pkt. (grał sam, bo nie znalazła się nikt do pary)
6. Butan :-) VC i Raptor :-P Lizaki 32pkt.
7. Ksch WE i MJT Emp 26pkt.
8. Paweł Stachowski Dwarfs i Sławek Wysocki WE 26pkt.
9. Przemek Szwed HE i Gremlin WE 22pkt.
10. Romendakil Dwarfs i Great Taurus Chaos Dwarfs 16pkt.

Kolejne turnieje u nas:
10 maj singiel 1500pts, 24 V - parówka 2x1000pts. 17. planujemy turniej 40K, gdyby byli chętni to dajcie znać na PM.
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Dydek moze byc co najwyzej królem swojego autystycznego świata. :lol2:
Nazwijmy go inaczej... hmmm.. np turbo wałkarzem który przez wały wygrywa turnieje :wink:

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

E tam - moim zdaniem Raptora nie przebije - najbardziej podoba mi się w jego wykonaniu ruch skirmishu oraz przestawianie terenu tak, żeby zmieścił się pomiędzy jego oddział (to drugie zaobserwowane w grze towarzyskiej) :-)
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

ODPOWIEDZ