26 IV Imperium gier - parówka 2x750pts.
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
- Romendakil
- Mudżahedin
Ku chwale Imperium ( krasnoludzkiego oczywiście:) ).
Więc zostało jedno miejsce. Jak nikt się nie zgłosi to będzie nieparzyście:)
Jeśli przyjdzie Leszek to będzie ocena, jeśli nie to nie będzie jej. Bobra dopisuje, jeśli ktoś jest chętny bez pary, lub jeśli partner np. nawali to może zagrać z Khemri. Dawno ich u nas nie było tak swoją drogą.
Ocena malowania jest ok i powinna być wszędzie.
Btw maluje na zamówienie ktoś chętny...

Btw maluje na zamówienie ktoś chętny...

Obojętnie czy jest ocena malowania, czy jej nie ma, i tak wygrywa Dydu. Tym razem w parze z Oskarem, więc był to sojusz elfi - tych napuszonych i tych z lasu 
Zaraz za nimi uplasowali się niedawni zwycięzcy parówki (jak ktoś słusznie napisał na naszym hall of fame - Dyda wtedy nie było), czyli Ząbek i Michał Rdzanek (któremu dziękuję za pomoc w ułożeniu stołów i pogawędkę przed rozpoczęciem turnieju). Trzeci był DaBossa z Rafałem Kempą. Tuż za podium absolutnie najbardziej barwna para - maskotka turnieju Darek Butanowicz (co nie szarżujesz na Salki?) i Raptor. Pełne wyniki już jutro. Pozdrawiam wszystkich.

Zaraz za nimi uplasowali się niedawni zwycięzcy parówki (jak ktoś słusznie napisał na naszym hall of fame - Dyda wtedy nie było), czyli Ząbek i Michał Rdzanek (któremu dziękuję za pomoc w ułożeniu stołów i pogawędkę przed rozpoczęciem turnieju). Trzeci był DaBossa z Rafałem Kempą. Tuż za podium absolutnie najbardziej barwna para - maskotka turnieju Darek Butanowicz (co nie szarżujesz na Salki?) i Raptor. Pełne wyniki już jutro. Pozdrawiam wszystkich.
Dyd to plew i jakbym był to bym go zjechał bo z moimi szczurami wygrał raz a inne WE jeszcze ani razu
Ale cóż nie mogłem wpaść, zróbcie w piatek turnieje to go bede jechał
Pozdro

Ale cóż nie mogłem wpaść, zróbcie w piatek turnieje to go bede jechał

Pozdro
Rafałem Kępąksch pisze:Obojętnie czy jest ocena malowania, czy jej nie ma, i tak wygrywa Dydu. Tym razem w parze z Oskarem, więc był to sojusz elfi - tych napuszonych i tych z lasu

Turniej przyjemny, mój debiut na Dietla i na starcie trzecie miejsce

"Lis Pustyni" zakupiony w ramach nagrody na pierwszy rzut oka prezentuje się nieźle (świetne zdjęcia z afrykańskiego teatru WWII), zobaczymy jak z grywalnością.
Swoją drogą fajny lokal, blisko m.in. do "chińczyka" - w ostatniej bitwie zniszczyliśmy przeciwników psychicznie mlaskając nad "makaronem sojowym" (błee) i "psiną w 5 smakach" (mmm).
Jak zwykle wygrali ci, którzy najlepiej wałowali

Dzięki za turniej i za bitwy.
Pozdrawiam.
Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.
Hehe, znowu zrobiłem błąd w nazwisku, w dosyć żenujący sposób, sorki. Dzięki za dobre słowo, świadkiem Waszego "mlaskania" byłem, efekt tej broni psychologicznej był dosyć sycący
I tak - zabrakło Wam jednego punktu.
Skaven - fakt, że brakuje Twoich szczurów, zresztą gdyby Oskar wpadł na jakiegoś singla to też może zwycięzca mógłby być inny. Póki co królem Dietla wciąż jest Dydu
Pełne wyniki:
1. Dydu WE - Oskar HE 41pkt.
2. Ząbek Lizaki i Michał Rdzanek Bretka 36pkt
3. DaBossa OiG i Rafał Kępa Dwarfs 35pkt.
4. Piotr i Alek Nowakowie WE i Emp 33pkt.
5. Bober TK+VC 33pkt. (grał sam, bo nie znalazła się nikt do pary)
6. Butan
VC i Raptor
Lizaki 32pkt.
7. Ksch WE i MJT Emp 26pkt.
8. Paweł Stachowski Dwarfs i Sławek Wysocki WE 26pkt.
9. Przemek Szwed HE i Gremlin WE 22pkt.
10. Romendakil Dwarfs i Great Taurus Chaos Dwarfs 16pkt.
Kolejne turnieje u nas:
10 maj singiel 1500pts, 24 V - parówka 2x1000pts. 17. planujemy turniej 40K, gdyby byli chętni to dajcie znać na PM.

Skaven - fakt, że brakuje Twoich szczurów, zresztą gdyby Oskar wpadł na jakiegoś singla to też może zwycięzca mógłby być inny. Póki co królem Dietla wciąż jest Dydu

Pełne wyniki:
1. Dydu WE - Oskar HE 41pkt.
2. Ząbek Lizaki i Michał Rdzanek Bretka 36pkt
3. DaBossa OiG i Rafał Kępa Dwarfs 35pkt.
4. Piotr i Alek Nowakowie WE i Emp 33pkt.
5. Bober TK+VC 33pkt. (grał sam, bo nie znalazła się nikt do pary)
6. Butan

7. Ksch WE i MJT Emp 26pkt.
8. Paweł Stachowski Dwarfs i Sławek Wysocki WE 26pkt.
9. Przemek Szwed HE i Gremlin WE 22pkt.
10. Romendakil Dwarfs i Great Taurus Chaos Dwarfs 16pkt.
Kolejne turnieje u nas:
10 maj singiel 1500pts, 24 V - parówka 2x1000pts. 17. planujemy turniej 40K, gdyby byli chętni to dajcie znać na PM.
Dydek moze byc co najwyzej królem swojego autystycznego świata.
Nazwijmy go inaczej... hmmm.. np turbo wałkarzem który przez wały wygrywa turnieje

Nazwijmy go inaczej... hmmm.. np turbo wałkarzem który przez wały wygrywa turnieje

E tam - moim zdaniem Raptora nie przebije - najbardziej podoba mi się w jego wykonaniu ruch skirmishu oraz przestawianie terenu tak, żeby zmieścił się pomiędzy jego oddział (to drugie zaobserwowane w grze towarzyskiej)